Clostilbegyt-menstruáció kimaradás és erős görcsölés a menstruáció vártakor?
Nekem az első clostis hónapban voltak görcsök,viszont peteérésem nem volt :( 37 napra jött meg.
Hanyadik naptól szedted?Követi az orvos uh-val hogy van e peteérés?
(már bmvan 2 gyermekem,mindkettő clostival fogant)
2. naptól szedtem,napi 2 5napon keresztül.Az orvos nem figyelt,de volt ovulációm...vagyis a mikroszkóp azt mutatta,és a párommal is elég aktivak voltunk.Amit nem emlitettem,az az,hogy a menstruáció vártakor is volt ovulációm,vagyis a teszt pozitivat mutatott ami meglepett.A fájdalmat amit most éreztem (leirtak) furák,mert eddig ilyen tipusu nem volt se peteéréskor,se menstruáció elött. Nekem a nem várt elött egy nappal fájdogál a hasam,és akkor tudom,hogy következő másnap 100% hogy megjön...na ez most elmaradt.
késői peteérésre gondoltam...de pont a menzesszel egyidőben?
Egyébként Pcos és IR-es vagyok,a 4 pilléres kezelést követem...most kellett volna elmennem januárba átjárhatóságira,de még várom...hogy jöjjön.:)
Első vagyok
Nekem volt 24. napon ovum.Úgyhogy nem lehetetlen a késői ovu.Viszont egy uh nem ártana,legalább most a ciklus végén,hogy nem e alakult ki cisztád.
Előző orvosom csak ciklus végén nézett meg,a mostani uhval követi a pé-met.Kicsit macerás 2-3 naponta uh-ra menni,de ez van.Inkább mint gond legyen.
Majd írj mi volt.
Első voltam.
Kedves Elso!
Hat az orvosom he hitt a fulenek amikor ma felhívtam azzal,hogy a havim meg mindig kesik,sot,van egy pozitív tesztem tegnap reggelrol:)))
Ma este fogadott is,5 hetes a baba,meg nagyon pici,3het múlva kell visszamennem,akkor valoszinu mar lesz szivhangja is. Nem hittem volna,de megis sikerult...nem elkeseredni!! Ami kesik nem mulik.
Kérdező voltam
Jajj de jó :D Gratulálok!!!!
Első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!