Segítség PCOS?!

Figyelt kérdés

Sziasztok! A Mai napon tudtam meg,hogy PCOS-em van! :(márc 12.én volt utolsó menzim ezért is kerestem fel a dokit ! a párommal már 8.hónapja próbálkozunk babával de semmi!:( azt mondta a doki,hogy operálni fognak 1hónap múlva,időpontot is adott :(!

Nagyon félek,hogy nem lehet babám soha ez miatt! Valaki aki hasonló cipőben jár/járt? Tudna mondani valamit? Köszi szépen! :(

#teherbeesés #gyerekvállalás #policisztás szindróma
2016. máj. 4. 12:48
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
4 hónap (előző voltam)
2016. máj. 5. 06:22
 12/28 A kérdező kommentje:
Hát bízom benne hogy velem is minden okés lesz! Kaptam egy olyan infót hogy természetgyógyászhoz menjek el,és ő segít! Egyik ismerősöm unokahugának volt PCOS és fél év alatt rendbejött most 3hónapos terhes!! Szóval nem adom fel!
2016. máj. 5. 21:32
 13/28 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Nemtudom,nézitek még e a kérdést vagy,hogy itt e vagytok,de szeretném leirni a tegnapi orvosom véleményét/segítségét stb..

Inofolic nevű étrendkiegészítőt ajánlott 3-4hónapig napi 1 zacsival kell szednem. Szerinte ez fog segíteni a problémámon persze mozgással/diétával együtt!

Utána is néztem neten NAGYON SOK JÓT írnak róla,van aki 2hónap után babás lett!

Visszatérve az operációra..azt mondta az orvos,hogy az előző doki csak "pénzt akart hozni a házhoz" az operációmmal...pff szép!! És hogy 19éves csajszit nem vágunk fel rögtön!!....

Csak ennyit szerettem volna legyen szép napotok :)

2016. máj. 7. 11:21
 14/28 anonim ***** válasza:
Igaza van az új dokinál. Én lombik előtt iszom azt a port.
2016. máj. 7. 17:03
 15/28 anonim ***** válasza:
Első babám Inofolic nélkül fogant, spontán, diéta és sport mellett. A második előtt 8 hónapig nem sikerült, aztán kaptam Inofolicot és végül sikerrel jártunk. Én nem éreztem konkrét hatást, de babánk az lett :)) sok sikert nektek is! Örülök, hogy megúsztad a műtétet, kár lett volna!
2016. máj. 7. 17:08
 16/28 anonim ***** válasza:
Ne aggódj. 16 éves korom óta tudom hogy PCOS-es vagyok. Mi a párommal 10 hónapja próbálkozunk a babával és Most május 5.-én és 6.-án lett pozitív a teszt ;)
2016. máj. 8. 00:20
 17/28 anonim ***** válasza:
Gratulálok az utolsónak, remélem hónap végén már én is pozitívat tesztelhetek.
2016. máj. 8. 08:13
 18/28 A kérdező kommentje:

Nagyon jo olvasni titeket,hogy biztattok. Nagyon sok erőt adtok ezzel! Ezt köszönöm mindegyikőtöknek!

Utolsó kommentelőnek: Nagyon szurkolok neked,hogy pozi legyen a teszt! Majd írd meg,hogy mi lett :)

Keddtől inni fogom a port,és remeélem mihamarabb meg jön a havim,mivel ugye írtam,hogy március 12.volt az utolsó azóta semmi:( utána már rajta leszünk ezerrel,addig szerintem felesleges mivel úgysincs peteérésem :(

Szép napot mindenkinek! Puszi

2016. máj. 8. 13:13
 19/28 anonim ***** válasza:
Sosem lehet tudni "bármikor" lehet peteérésed. Szeressétek egymást! Drukkolok! 😊
2016. máj. 8. 15:29
 20/28 A kérdező kommentje:
Az is igaz!! Köszönöm ☺☺
2016. máj. 8. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!