PCO ellen javaslatt?
Figyelt kérdés
PCO-m van de gyogyszert nem kaptam csak jódott meg folsavat. Akinek ilyen van mi vált be neki?2016. ápr. 3. 01:31
1/5 anonim válasza:
Egy megfelelő endokrinológus. Aki inzulinrezisztencia mértéke és a személyes állapot alapján beállítja a megfelelő napi ch mennyiséget majd egy hozzáértő dietetikus. A 3as kezelés szigorú betartása.
2/5 anonim válasza:
Szia!!
első jól írta !
csak nekem annyi kérdésem lenne ,hogy a pajzsmirigyeddel minden rendben van?? nézték egyáltalán a pajzsmirigy hormonokat??
3/5 A kérdező kommentje:
A horomnaim nézték pajzsmirigynél semmit nem találtak. Minden jó, vas hiányom van meg vérszegény vagytok sajnos van súlyfeleslegem is. nem küldtk el további kivizsgálásra de de megint vagy késik a menzeszem 6 napja vagy egyáltlán nem fog meg jönni mint 2 honapja :(
2016. ápr. 3. 10:16
4/5 anonim válasza:
azért kérdeztem a pajzsmirigyedet mert jódot nem lehet fogyasztani akinek ezzel van baja! keress fel egy endokrinológust!
cukor ,inzulin terhelés kellene! ha pco-s vagy valszeg ir -es is!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2016. ápr. 3. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!