Akinek tényleg nagyon sokaig nem jött a baba ( gondolok itt min.3 évre), az hogyan reagált masok bejelentésére, hogy nekik gyerekük lesz, és nyilván max. Egy hónap próbálkozás után?
Nyilvan tisztaban vagyok vele, hogy nem ök tehetnek a kialakult helyzetröl. De a valaszodban is benne van az, amitöl en különösen kiborulok: Ha en igazsagtalannak tartom a helyzetet, akkor az gaz ( "mintha ök tehetnenek rola", "nyilvan nem fogja csak azert eltitkolni") En ettöl is rettenetesen szenbedek, hogy nekem nem szabad kimutanom, hogy faj es rosszul esik, nekem csak örülnöm szabad. Magyarul aki evek ota folyo torturan esik at, az fogja be, mert különben ronda irigy dög. Meg megkeseredett..
Ha mindenkivel megszakitottam volna a kapcsolatot, nem lennek ismeröseim. Körülöttem kivetel nelkül mindenki max. par honappal az esküvö utan terhes lett. De tenyleg mindenki. Ha valaki bejelenti hogy ferjhez megy, akkor mar csak arra tudok gondolni, hogy na, meg egynek lehet majd gratulalni... (es nem az esküvöjehez) Es mindig be is jön.
A kerdes tovabbra is az, mit csinaljak, hogy ne essen ennyire rosszul?
és nektek mi a baj? kivizsgáltak mindkettőtöket?
megvan az ok?
mi a következő lépés ebben?
erre próbálj koncentrálni
Nincs ok. Senki nem tudja miert, az orvosok nagy reszet nem is erdekli. Minden leletünk negativ, voltunk millio orvosnal.
Az utolsonak: Tedd a szivedre a kezed, hat ev alatt soha nem gondoltad, hogy ez szar igy, nem voltal feltekeny, nem eset rosszul, hogy bezzeg masnak?
Mi nem kötöttük senki orrára, a tervünket sem, de hidd el az is szar érzés mikor egyértelmű hogy könnyen összejött és csak ezért utálnak. (Tudom az epés megjegyzésekből amiket kapok, szerencsére csak egy embertől, pedig én soha nem kérkedtem vele, sőt kerülöm a témát)
Senki nem tehet róla h mikor jön össze, ez szerencse kérdése. Rosszul kéne éreznem magam emiatt? A konkrét kedves barátnő meg sokkal jobban keres mint mi, én mégsem vagyok irigy és nem szurkálom emiatt.
Konkrétan a barátnőm bejelentette funek fának hogy ők mikor kezdenek babaprojectbe, így mindenki tudja, hogy nem akar összejönni, mi nem szóltunk senkinek csak összehoztuk majd bejelentettük, aztán jött a csodálkozás hogy teljesen meglepődtek mert annyira a másik pártól számítottak babára és nem tőlünk mert mi nem is mondtuk... Szerintem ez mindenkinek magánügye, nem kell kiteregetni, és senkinek nincs hozzá köze. Az élet igazságtalan. Lehet hogy akinek előre összejön a gyerek az meg másban sikertelenebb, nem tudhatod. Persze nem kell ujjonganod, de emiatt megorrolni valakire is igazságtalan.
Ugye megmondtam az elejen, hogy le leszek dorongolva, es en leszek az irigy meg a gonosz.
Milyen nyelven mondjam, hogy a kerdes nem arrol szol, hogy mit tehetnek azert, hogy legyen gyerekünk, nem arrol hogy milyen gonosz mas, mert neki van, hanem hogy hogyan tudnam kezelni ezt az erzest, hogy ne fajjon ilyenkor. Es külön köszönöm, hogy szinte csak olyanok irnak, akik azonnal terhesek lettek, hogy milyen csunya dolog irogykedni. Bocs, de a kerdes azoknak szolt, akik hozzam hasonlo cipöben jarnak, es meg egyszer azt kerdeztem, hogy mit tudok tenni, hogy ne fajjon ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!