10 hónap sikertelen próbálkozás után, megyek átjárhatósági vizsgálatra, minden eredményünk rendben, hátha az a baj hogy elvagyok zárodva. Szerintetek?
Párodat nem vizsgálták?
Az átjárhatósági egy műtét, én arra nem mennék, amíg nem tesztelték a páromat. Hiszen neki csak spermamintát kell adnia.
Mindenképp érdemes elmenni rá! Nekem sajnos ez sem segített, de a környezetemben sokan teherbe estek, szinte a műtét után.
Hajrá!!!
Hát igen, akkor ez a következő lépés.
Ha el van záródva, akkor már meg is van a megoldás.
Ha nem, akkor jön a további próbálkozás és találgatás.
Sajnos mi is úgy vagyunk, hogy elvileg minden rendben, senkinél sincs gond, mégsem jön össze :S A fene se érti ezt. Tizenévesen meg paráztam, hogy jaj nehogy teherbe essek. Hát nem is olyan könnyű az!
5: Akkor hogy csinálják?
Nálunk altatásban, laparaszkópiával. És nem csak nekem, más ismerőseimnek is így csinálták.
Nekem is volt! Sima átjárhatósági vizsgálat, nem volt lapar.
Kisműtét egyébként.
Győrben volt,és itt is altatnak.
Nálunk ez volt a gond. 2 oldali petevezeték elzáródás.
El is kezdtük a lombikot, a sors fintora, hogy következő hónapban természetes úton sikerült a kislányunk!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!