10 hónap sikertelen próbálkozás után, megyek átjárhatósági vizsgálatra, minden eredményünk rendben, hátha az a baj hogy elvagyok zárodva. Szerintetek?
8-as vagyok!:-)
Köszönöm,nagyon aranyos vagy, de màr megszületett. 10 hónapos.:-)
A szüléshez képest semmi a beavatkozás! :-D
Ha nekem most újra mennem kellene nem félnék tőle. Hamar túl leszel rajta!!!
Írd majd meg az eredményt!
Kedves Kérdező! 5-ös vagyok!
Az enyém úgynevezett HSG vizsgálat volt. Ennek a lényege, hogy a hüvelyen és a méhen keresztül egy csövön át először levegőt, majd kontraszt anyagot tolnak be, ami a petevezetékebe jut el. Közben röntgen készüléken keresztül nézik, hogy ez az anyag merre tud haladni. Ha elzáródás van a petevezetékben, akkor ez a módszer kimutatja. Ha nincs elzáródás 0 fájdalommal jár együtt. Sajnos nekem a jobb oldalon volt, ezért nem volt kellemes a vizsgálat, de ha én kibírtam, szerintem mindenki... :) Mindenféle fájdalomtól és beavatkozástól rettegek, minimális a fájdalomtűrő küszöböm. Bepánikolok. De kibírtam, és jelenleg 12 hetes terhes vagyok természetes úton. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!