Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 10 hónap sikertelen próbálkozá...

10 hónap sikertelen próbálkozás után, megyek átjárhatósági vizsgálatra, minden eredményünk rendben, hátha az a baj hogy elvagyok zárodva. Szerintetek?

Figyelt kérdés
kinek sikerült az átjárhatósági vizsgálat után,rögtön teherbe esni?
2016. jan. 7. 10:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

8-as vagyok!:-)

Köszönöm,nagyon aranyos vagy, de màr megszületett. 10 hónapos.:-)

A szüléshez képest semmi a beavatkozás! :-D

Ha nekem most újra mennem kellene nem félnék tőle. Hamar túl leszel rajta!!!

Írd majd meg az eredményt!

2016. jan. 7. 21:51
 12/19 A kérdező kommentje:
oké minden felekeppen megirom.
2016. jan. 7. 22:23
 13/19 anonim ***** válasza:
Csak a laparoszkópos átjárhatósági számít műtétnek. A HSG, HYCOSI vizsgálat. Utóbbi 2-nél nincs altatás, max. bódítás, de az is ritkán. Sok sikert és átjárhatóságot kívánok!
2016. jan. 8. 08:08
 14/19 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! 5-ös vagyok!

Az enyém úgynevezett HSG vizsgálat volt. Ennek a lényege, hogy a hüvelyen és a méhen keresztül egy csövön át először levegőt, majd kontraszt anyagot tolnak be, ami a petevezetékebe jut el. Közben röntgen készüléken keresztül nézik, hogy ez az anyag merre tud haladni. Ha elzáródás van a petevezetékben, akkor ez a módszer kimutatja. Ha nincs elzáródás 0 fájdalommal jár együtt. Sajnos nekem a jobb oldalon volt, ezért nem volt kellemes a vizsgálat, de ha én kibírtam, szerintem mindenki... :) Mindenféle fájdalomtól és beavatkozástól rettegek, minimális a fájdalomtűrő küszöböm. Bepánikolok. De kibírtam, és jelenleg 12 hetes terhes vagyok természetes úton. Sok sikert! :)

2016. jan. 9. 10:43
 15/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ:)de nem lehet kérni altatásban?
2016. jan. 9. 12:36
 16/19 anonim ***** válasza:
Sajnos még nem hallottam olyanról, hogy altatásban csinálták volna. Amúgy van egy másik eljárás is, ami állítólag semmilyen fájdalommal nem jár, a HyCoSy. Ezt maszek alapon csinálják, viszont 50 000,- Ft körül van az ára. Úgy tudom, ez akkor sem fáj, ha elzáródás van. Itt nem röntgennel, hanem ultrahanggal vizsgálnak. Járj utána a dokidnál, ha érdekel ez a módszer!
2016. jan. 9. 15:39
 17/19 anonim ***** válasza:
2016. jan. 9. 15:40
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem kontrasztanyagos volt enyhe altatásban. A vizsgálatot nem ereztem. Aludtam :) de utana.... Bal oldal teljesen zart valszeg azért gorcsoltem. De kb 5-10 percig. Nekem aztán lombik lett.
2016. jan. 11. 13:20
 19/19 A kérdező kommentje:
Szia 8-as válaszolnak, és végül mindenkinek aki írt. túl vagyok rajta, őszintén nem volt Kellemes volt hogy felkialtottam,de csak akkor fájt nagyon mikor szúrást éreztem, és azt kovetoen mikor a műszereket felhelyeztek.az eredmény nem volt atjarhato,főleg bal oldalt de nagyobb nyomasra megindult szépen mindkét oldal.a végeredményt még nem kaptam meg, ezeket a vizsgálat során mondta az orvos.
2016. jan. 12. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!