Mondanátok valamit ezekre az értékeket?
éhgyomri glucose: 5,0
60 perces 6,1
120 perces 4,7
inzulin 5,9
inzulin 60 perces:110,4
inzulin 120 perces: 51,0
homa index 1,31
Szia!
Sajnos nagyon nem jó.
Az inzulin terhelésre nagyon megemelkedik, ez azt jelenti, hogy a sejtek már nem elég érzékenyek a normál adagra (az éhomi értéknek maximum 5-szöröse lehet). A hatalmas inzulinválasz miatt a 120 perces cukor az éhomi érték alá esik, ez sem jó. Sajnos ez már komoly IR. :-(
Akkor én már nem értem, a doki(nőgyógyász és endokrinológus egyben) szerint ezek nem rossz értékek. Azt mondta ha homa index 4,4 alatt van az jó!
Van aki szerint jó, valaki szerint rossz. Biztos van más doki aki szerint ez rossz, de akkor most kinek higgyek? Mit csináljak? Diétázzak mozogjak (nem vagyok kövér 160 cm, 53 kg)?? Egy biztos gyereket szeretnénk és inszeminációra készülünk, menjünk vagy ne? Kivagyok már!
TSH:2,83
FSH: 5,9
LH: 4,4
Prolactin 484,9
Ösztradiol 212,6
Tesztoszteron: 1,210
AMH 1,3
Bromocriptint szedek.D vitamint nemrég kezdtem szedni magamtól. Inofolicot ittam, utána Myo-Inozitolt ,de most már nem. Nem tudom mi tévő legyek ezek után!
Szia!
Én Tatabányáról inkább feljárok a Mens Mentis centrumba. Nagyon profik, és ők kimondottan meddőség oldalról közelítenek a problémához.
T.bányán egy nődoki-endokrinológust ismerek, 2 évet fecséreltem el feleslegesen nála....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!