03.16-án, a ciklus 4. napján levett hormon labor eltérést mutat. Ez a follicularis fázis? Bal petevezetőm zárt, HSG febr 4én volt. Okozhatja ezeket az értékeket?
Bal petevezetőm zárt, ciklus előtt elvileg jobb oldalon volt peteérés.
TSH 5,48 referencia 0,27 - 4,2 FSH 2.5 ref.3,5 - 12,5 LH 3. 0 ref.2,4 - 12,6 Prolactin 370,1 ref.102 - 496 Ösztradiol 1011, 0 ref 46 - 607
Szia!
A HSG nem befolyásolja a hormonszinteket. Ami viszont elsőre szembetűnt nekem, hogy a TSH-d elég magas. Babatervezéshez az ideális az 1 körüli érték, de 2 alatt elég jónak számít. A pajzsmirigyedre tovább kéne vizsgálódni. Endokrinológus a szakértője. A rosszul működő pajzsmirigy borítja az anyagcserét, az pedig az összes hormont. Viszont a kezelése egyszerű. :-)
Szia!
A TSH tényleg magas!
Nekem kétoldali zárt petevezetékem volt, és az összes hormonom tökéletes volt, tehát ez nem okozhatja!
Az is mindegy, hogy melyik oldalon volt a peteérés.
De gondolom mész orvoshoz az eredményekkel, ő majd úgyis elmondja, hogyan tovább! :)
Semmit, mert TSH 3,95 volt, hülyének nézte az akkori nőgyógyászt, hogy elküldött hozzá. Mostani Nőgyógyász szerint is 1,5 az ideális a teherbe eséshez, :-( . Párom rendben. Hónapok óta puffadással küzdök, most gasztroenterológus a lisztérzékenységet vizsgálja. Laktózérzékeny is vagyok, refluxos. Valami jó hírt kaphatnék már 1x. :-( :-( :-(
Most már 2,5 éve próbálkozunk.
57%-os. Az hagyján, hogy nem értesz hozzá, de hogy még halálra is rémiszted a kérdezőt ilyen undorító, flegma, félvállról történő beszólással, az azért elég felháborító.
1. A PCOS-t ennyi lelet alapján nem lehet diagnosztizálni, és egyébként ezek az értékek nem is kifejezetten utalnak rá.
2. A prolaktin nem emelkedett, mint látod, igen csak határértéken belül van.
Kérdező: A TSH-d tényleg magas, azt kezelni kell. És igaza van abban az első válaszadónak, hogy a pajzsmirigy alulműködés rendesen fel tudja borítani a többi dolgot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!