Inzulinrezisztencia, pajzsmirigy promléma. Ti mit szedtetek ezekre, és sikerült utána a baba? Az eredményeket látva nektek mi a véleményetek?
Véleményetekre lennék kíváncsi. A ciklus 21. napján csináltattam vérvételt. Jó a progi szintem? Tudom inzulinrezisztenciám van és sajnos romlott is. 1 hónap múlva tudok menni dokihoz akkorra kaptam időpontot. Pajzsmirigy bajom is van mert ANTI-THYREOGLOBULIN nagyon magas lett, erre milyen gyógyszert szoktak adni? Ti mit szedtek erre? Leírom az értékeimet. Teljesen elkenődtem mert már évek óta nem sikerül a baba és most ezt a leletet látva nem is fog.
0 perc glucose: 5,5
60 perces glu: 12,1
120 perces glu: 7,6
0 inzulin:13,8
60 inzulin:145,2
120 inzulin:110,4
inzulin rez. HOMA index: 3,37
TSH: 2,76
FT4: 17,96
PROGESZTERON: 50,71
ÖSZTRADIOL: 374,6
ANTI-TPO: <28
ANTI-THYREOGLOBULIN: 133
Inzulin felso hatarertekre Merckformint, TSH-ra (2.6 volt) Letroxot.
Veteles utani 3.honapban fogant az uj babank. Azota is sikeres a terhessegem.
32hkm
furcsállom, hogy ezért nem írt gyógyszert. engem az ilyen érvek nem győztek meg, amikor endodokit kerestem:)
egyébként 2012-ben volt egy ir-tesztem, ott sokkal rosszabb homa-indexem lett, mint 2015-ben, én sportoltam és diétáztam, de nem szedtem gyógyszert. de konkrét ir-em nem volt.
a vetélésemet nem ez okozta, hanem egy másik dolog, de azért minden mást is megtámogattunk.:)
hajrá nektek is!:)
Nekem a progim 21. napon 4,5 nmol/L (0,98-4,83) volt, az endokrinológusom mondta, hogy volt peteérésem a leleteim alapján.
ha bp-i vagy, tudok ajánlani valakit, aki írnak fel gyógyszert és foglalkozna is veled. sajnos, muszáj tudatosan orvost választani, ha azt akarod, hogy működjenek a dolgok. nem elég fizetni érte:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!