Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Miért kéne tekintettel lennem...

Miért kéne tekintettel lennem a gyerekre vágyó, de nem tudó vagy nem akaró nőkre, mikor ők nincsenek tekintettel az örömömre, hogy végre sikerült?

Figyelt kérdés

Mondjuk én nem sajnáltattam magam az utóbbi 10 év alatt, amíg nem sikerült.

Főleg az olyan idegesít, akik állítólag akarnak gyereket, és mégsem tesznek érte, sőt kiderül a végén, hogy igazából nem is akartak, és/vagy irreális félelmeik voltak. Ezek sírtak a legjobban, ės ezek sėrtődtek meg a legjobban, ha szembesítettem őket a hanyagságukkal... pl.dohånyzás tiltása, de mégsem tartja be.

Mėgis mért hazudnak maguknak, és a környezetüknek?

Ės miért osztogatják a tanácsokat, mikor ők magukkal sincsenek kibékülve?

#Álszenteskedés #teherbeesés problėma
2015. dec. 13. 03:33
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

...elmentem az összes nőgyogyászati vizsgálatra, elment a férjem is, voltam mindenféle műtéten, pl. petefészekvezeték átjárhatóvá tétele, inszem, majd lombik, ės a 4-ikre sikerült, szedtem mindenfėle gyógyszert az ügy érdekében egészségesen étkezésre váltottam, minden kåros szokåstol megszabadultam pl. dohányzás, alkohol, kávé, ezoterikus baromságok, betartottam az orvosok tanåcsát.

Megérte,

Soha nem volt benne harag azok iránt akik szültek közben, felesleges lett volna.

Ezt a küzdést kitartåst nagyon kevés embernél látom, ės rohadtul nem értem a a fentiek bármelyikėt uri kedvből, lustaságból, nemtörődömségböl eredő sikertelenség miatti haragot irányomba.

2015. dec. 18. 10:05
 22/31 anonim ***** válasza:
29%
De megszültél már?? Vagy csak a pozitív teszt mellől szórod az igét??
2015. dec. 18. 10:19
 23/31 A kérdező kommentje:

Példák,

-7 éve bróbálkozik, de szerinte a csakratisztitással jobban sikerül teherbeesnie minthogy szedné a hormongyógyszerket, természetesen gyűlöl.

-5 és fél éve próbálkozik, nem kezd bele a lombikprogramba, mert szerinte az tönkreteszi a kapcsolatát, mert amúgy a folytonos veszekedés nem,természetesen gyűlöl,

-nem szokik le adohányzásról, mert az neki jár,természetesen gyűlöl,

-12 éve mondogatja hogy gyereket szeretne, de nem megy el bizonyos vizsgálatokra mert szerinte nem az a baja pl. petevezeték vizsgálat átjárhatóság miatt,természetesen gyűlöl

-gyerekkora óta pszichės problémákkal küzd, a gyerekben látja a megoldást, mindent megtesz ėrte, de pszichologushoz nem megy, mert szerinte az hülyesėg,természetesen gyűlöl,

-van már 2 gyereke, de a pasi megcsalta, a harmadikat szeretné próbálkoznak, de kiderült higy kapott valami nemi betegséget, amit nem hajlandó kikezeltettni, Chlamydia, természetesen engem gyűlöl,

-próbálkozik 4 éve, de amint teherbeesik, fogyitablettákat szed hogy ne hizzon, persze el is vetél, engem gyűlöl,

2015. dec. 18. 10:27
 24/31 A kérdező kommentje:
Ikreim vannak 1,5 évesek
2015. dec. 18. 10:28
 25/31 anonim ***** válasza:
26%
Érdekes ismerőseid vannak. Az nem jött meg eszedbe, hogy a hiba benned van?
2015. dec. 18. 10:34
 26/31 A kérdező kommentje:
Kedvencem az amikor előadja hogy hú de szeretnė a gyerekvállalåst, és ållitólag jår mindenféle vizsgálatra, majd egyszer csak lebukik egy látogatás alkalmával, mert a mosdóban feletti szekrényben ott a fogamzåsgátló tabletta, amiből már hiányzik 2 hétnyi adag. A férje meg azt hiszi hogy a teherbeeséshez kell a gyógyszer. Nem árultam el, azóta se tudjåk hogy tudom, de a nő volt a legjobban felháborodva, mikor bejelentettem a terhességemet.
2015. dec. 18. 10:40
 27/31 A kérdező kommentje:

Ja ėrtem, tõk mindegy, de a hiba bennem van.

Hát te meg egy akadékoskodó senki!

2015. dec. 18. 10:43
 28/31 anonim ***** válasza:
39%

Oké,értjük!

Tehát körülötted mindenki h.ülye és csak te vagy repülő???

Ha ilyen barátaid vannak,akkor veled is bajok lehetnek...tudod,madarat tolláról...

2015. dec. 18. 11:22
 29/31 anonim ***** válasza:
32%
Akadekoskodo senki.... Nos, biztosan igazad van. De tudod mit? Engem senki nem gyűlöl, te pedig kapasbol hatot felsoroltal, aki téged gyűlöl. Ez rólad elég sokat elarul, ideje lenne magadba nézni.
2015. dec. 18. 11:54
 30/31 anonim ***** válasza:
36%
Ne is haragudj de kapàsból hat ember utàl ...és ahogy olvasom te minden baràtod"" magàn életével igencsak foglalkozol de közben úgy érzem te utàlod vakamiért őket!Tudod mit szoktam momdani AZT ÉRZED UTÀLNAK AZT IGAZÀBÓL TE ÉRZED IRÀNTUK!! Ja egyébjént te elmész vakakihez és kutakodsz? Kerezsgetsz talàlsz egy figamzàsgàtlot és rögtön kombinàlsz ?és mivan ha abba hagyta nem szedi màr nert babàt akarnak??csak nem dibta ki neked is elkelne egy pszihologus ...
2015. dec. 18. 20:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!