Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Miért kéne tekintettel lennem...

Miért kéne tekintettel lennem a gyerekre vágyó, de nem tudó vagy nem akaró nőkre, mikor ők nincsenek tekintettel az örömömre, hogy végre sikerült?

Figyelt kérdés

Mondjuk én nem sajnáltattam magam az utóbbi 10 év alatt, amíg nem sikerült.

Főleg az olyan idegesít, akik állítólag akarnak gyereket, és mégsem tesznek érte, sőt kiderül a végén, hogy igazából nem is akartak, és/vagy irreális félelmeik voltak. Ezek sírtak a legjobban, ės ezek sėrtődtek meg a legjobban, ha szembesítettem őket a hanyagságukkal... pl.dohånyzás tiltása, de mégsem tartja be.

Mėgis mért hazudnak maguknak, és a környezetüknek?

Ės miért osztogatják a tanácsokat, mikor ők magukkal sincsenek kibékülve?

#Álszenteskedés #teherbeesés problėma
2015. dec. 13. 03:33
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
73%
Én nem lennék büszke az ostobaságomra, már ne is haragudj!
2015. dec. 15. 08:13
 12/31 anonim ***** válasza:
71%

és már meg is szültél?

mert addig ugye bármi lehet...

2015. dec. 16. 13:30
 13/31 anonim ***** válasza:
79%
Hiába pontoztátok le az utolsót,bármi lehet. Én a 34. héten veszítettem el a második kisbabámat. Pont ezért nem ítélkezem és szólogatok be senkinek. (Arról nem beszélve, ha megint terhes leszek, szerintem a világ elől is elbújok, hogy ne is lássa senki).
2015. dec. 16. 14:40
 14/31 anonim ***** válasza:
68%
Nem tudom, a 12-es miért lett lepontozva, ha egyszer igaza van...
2015. dec. 16. 16:31
 15/31 anonim ***** válasza:
58%
Amúgy nem csak szülésIG lehet bármi, de akár szülés ALATT is...
2015. dec. 16. 16:32
 16/31 anonim válasza:
68%

Akár szülés után is lehetnek problémák a gyerekkel. Hagyjuk már ezt a versengést!

Azért kellene tekintettel lenned rájuk, mert fáj nekik, hogy nem lehet gyerekük, amikor nagyon szeretnének. Nyilván vannak hibáik, beléjük lehet kötni, de szerintem ez nem visz előre...

2015. dec. 16. 20:39
 17/31 anonim ***** válasza:
90%
Rémesen unszimpatikus vagy. Te vagy az a típus, aki mostantól úgy fog közlekedni mintha maga lenne az anyakirálynő mert Neked sikerült. De el kell, hogy keserítselek, csupán egy vagy a sok millióból.
2015. dec. 16. 22:16
 18/31 anonim ***** válasza:
73%

Mivel nincsenek tekintettel az örömödre? Ez nekem nem derült ki az írásodból. Neked esnek, csak mert terhes vagy?

Esetleg csak szimplán kijönnek az érzelmek, mert ők még nem terhesek, és de jó lenne már? Nem ugyanaz a kettő.

2015. dec. 16. 22:36
 19/31 anonim ***** válasza:
55%

valaki alapból nincs tekintettel a másikra(függetlenül a tárgytól)

valaki meg akkor is tekintettel van, ha ő rá nem volt senki.

ez jellem kérdése.

magyarán, ha nem vagy tekintettel másokra, te se vagy különb náluk.

de az életben mindig a rossz oldal érvényesül.

a jószívűeket eltapossák.

2015. dec. 17. 14:57
 20/31 A kérdező kommentje:

Hát azért a válaszolók 1%-a értette meg a mondanivalóm, ez sokat elmond arról, hogy milyen gyülölet lakozik gyerekre vágyókban a sikerrel jårók felé.

Ez nem helyes.

Nem értem a háborgókat, én mindent megtettem az ikreimért. Én eljártam pszichologushoz,

2015. dec. 18. 09:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!