Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Utrogestan milyen hatással...

Utrogestan milyen hatással van a menstruációra?

Figyelt kérdés

Egy hét múlva a ciklus 30. napján kell tesztelnem, de reggel óta mindjárt megjön érzésem van.

6-án volt inszeminaciòm, azért kapom az utrogestant.

2015. aug. 17. 16:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem is inszemináció miatt kellett az utrogestan. Nekem sose jött meg addig, amíg le nem álltam vele. Egyik inszemünk sem sikerült, és az utrogesran mensit késleltető hatása mindig csak hamis illúziókat keltett... Nehéz is volt mindig abbahagynom, mert azt gondoltam, hogy nálam később mutatja majd ki. Nem mindenkinél hat így, de van akinél igen.
2015. aug. 17. 21:03
 2/6 A kérdező kommentje:

Inkább az a kérdés, hogy megjohet e tole elobb.

24.e reggel mindenképp tesztelnem kell. Szoval huzni nem tudom, pedig nem vagyok az a tesztelos.

2015. aug. 17. 21:18
 3/6 Manka68 ***** válasza:
100%
Előbb nem jön meg tőle. A menses akkor jön meg, amikor a progiszint lecsökken a szervezetben. Az utro pedig progeszteron pótlás.
2015. aug. 18. 06:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Sziasztok!!

én is ezt használtam detto inszem miatt!én szombat este használtam utoljára de még nem jött meg!!

2×2 használtam !így mikor kellene megjönnie??

köszönöm ha ír valaki!!

bocsánat kérdező ,hogy én is kérdeztem de pont én is ebbe a helyzetbe vagyok!

2015. aug. 18. 07:50
 5/6 A kérdező kommentje:

Kerdez nyugodtan, hatha megkapod a valaszt. Ráadásul nekem is jol jon minden plusz infó. Ez volt az elso inszemem.

En 3x1 huvelykupot hasznalok.

2015. aug. 18. 09:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Az Utrogestan progeszteron pótlás, és nem hozza előrébb a mensit.

Lehet, beágyazódást érzel. Vagy valami miatt most hamarabb fog megjönni.

2015. aug. 20. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!