Igaz, hogy az utrogestan fenn tartja a hőt, és nem jön meg a menstruáció amíg abba nem hagyjuk?
Figyelt kérdés
PÉ+15. napon vagyok (closti+tüszőrepesztő után; 4 szép tüszőm volt). Mai teszt negatív. Hőm fenn van, menstruációnak semmi nyoma, nem érzek semmit. Holnap megyek vérvételre. Tudom, hogy bármi lehet, csak tapasztalatok érdekelnének, hiszek a statisztikában. :) Előre is nagyon köszönöm ha időt szántok a válaszra!2015. jún. 3. 10:23
1/4 anonim válasza:
Nekem 4 beültetésem volt, utro-t használtam és mindig megjött, míg használtam, 1 nappal azelőtt, hogy menni kellett tesztelni az intézetbe. Most utóbb crinone gélt használtam, 14 hetes vagyok. :-)
2/4 A kérdező kommentje:
Szívből gratulálok, jó sok mindenen keresztül mehettél... el se tudom képzelni milyen érzés lehet ennyi idő után... Köszönöm a választ, és nagyon jó egészséget nektek!
2015. jún. 3. 16:46
3/4 anonim válasza:
Köszi, annyira azért nem volt rossz, mert a 4 sikertelen után term. úton lett egy kislányom, most 4 éves :-) csak 2,5 évig nem jött a kistesó és azért még elmentünk az utolsó ingyenes lombikra és szerencsére sikerült.
4/4 A kérdező kommentje:
Válasz a saját kérdésemre (ha esetleg más is olvasná): igen, fenn tartja (nekem még sosem volt ilyen magas), és igen, nem jön meg tőle a menstruáció időben (nekem a mindig pontos, most 2 napja késik). Mai vérvételemből kiderült, hogy legkevésbé se vagyok terhes. Szóval ha más is így jár, ne éljétek bele magatokat a pozitív tesztig vagy vérvételig, mert semmit sem jelent!
2015. jún. 4. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!