Hogy lehet a ciklusom?

Figyelt kérdés

Babát szeretnénk, de nem jön össze. Az elmúlt három-négy ciklusban jobban odafigyeltem a testem jelzéseire. És eddig sikerült is kiszámolnom a középidőt és a következő menstruáció idejét. Nekem nem volt sosem pontos a ciklusom, 29-35 nap körül mozog, a novemberi vetélésem után meg több hónap kellett, mire visszaállt erre.

De a mostaniban valamit nem értek: utoljára május 5-én jött meg, a mostanit 4.-ére vártam, vagyis nem vártam. 20-án tapasztaltam tojásfehérjés, nyúlós áttetsző nyákot, 21-én alhasi fájdalmat, pont ezekre számoltam a peteérést a következő menstruáció ideje előtti 14. napot(ami állítólag mindenkinél ugyanannyi). De ma megjött. Vagyis barnás folyásom van, nem sok, a wc papíron viszont lehet látni. Ma a peteérés utáni 11-12. napon vagyok. Nem gondolom, hogy beágyazódási vérzés, mert épp így szokott megjönni, bár a melleimet érzem, pedig nem szoktam.

Tudom, hogy biztosabb képet lehetne kapni a hőmérőzéssel, el is kezdtem 1-2 ciklussal ezelőtt, de nem tudom betartani, csodálom és minden elismerésem annak, aki így ébred az ágyba, hogy egyből eszébe jut, én mindig elfelejtettem.

Az orvosom a vetélés utáni vizsgálaton türelemre intett, szereti hagyni, hogy minden a maga rendjén menjen, úgyhogy egyenlőre még nem fog vizsgálatokra küldeni, orvost meg nem akarok váltani, mert nálunk ő az egyik legjobb, és abszolút bizalom alakult ki felé.

Nem tudom mennyire érthető a gondom, elég kuszán fogalmaztam. Szóval a kérdésem az, hogy normális-e az, hogy a peteérés utáni 11-12. napon megjön?

2015. jún. 1. 20:49
 1/1 Manka68 ***** válasza:

Rendes pirostól kezdődik a ciklus, a barnázás még nem az. Nem örvendetes dolog hogy van, jelzi hogy nincs minden rendben, de még az előző ciklushoz kell számolni ezeket a napokat.

Keress fel endokrinológust, ő a hormonszakértő. A nődokid lehet nagyon jó a saját szakterületén, de ez nem az ő asztala. Ha ragaszkodsz hozzá, maradj nála, de a hormonjaidat ne vele vizsgáltasd ki.

2015. jún. 2. 05:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!