Menstruáció előtt egy héttel erős megjön érzés mitől lehet?
Figyelt kérdés
Van még egy hetem hogy megjojjon de pár napja ramjon erős megjön érzés sőt néha úgy érzem mintha már meg is jött volna. Nem szoktam igy érezni max egy két nappal előtte amikor már jönni fog. Ciklusom 23.napjan vagyok és kb 19.20.naptol jon ram az érzés. Átlagban számolva 29napos a ciklusom. Köszönöm a válaszokat.2015. máj. 31. 17:30
1/6 anonim válasza:
Szia. Nekem terhességet jelzett :) ugyan így voltam én is. December 31re nem vártam, és már karácsonykor azt hiszem 25.től folyton azt éreztem hogy most foh megjönni. Hazamentünk a szüleinkez, és mivel 31re készültem, nem is vittem haza magammal semmit :) de végül csak nem jött meg. :)
2/6 A kérdező kommentje:
De jó gratulálok neked. Örülnék ha nálam is azt jelezné főleg hogy évek óta sikertelen a baba projekt. Én még eszrevettem hogy faradekonyabb is vok egész nap tudnék aludni. Így voltam terhesen mielőtt elveteltem. De nem is gondolok inkább ilyenekre főleg mert 2 és fél hónapja volt a vetelesem és nagyon megviselt. Néha szurkal a hasam is meg mintha fel lenne fujodva kemenynek tűnik. Túlsúlyos vok úgyhogy azért irom hogy tűnik bár a zsirparnam talán ennél puhabb, 😄
2015. máj. 31. 17:51
3/6 anonim válasza:
Remélem jól végződik :) én is túl súlyos vagyok, bár nem éreztem ilyen kemélyedést puffadást az elején. Mikor elkezdtem szedni az elevitet, na az úgy felfújt hogy abba is hagytam 1 hónap után :D ha gondolod majd írd meg mi újság :) szorítok :)
4/6 A kérdező kommentje:
Megirom és Köszönöm hogy gondolsz majd rám. Neked könnyen ment a teherbeeses tulsulyosan? Mert nálam rá fogják arra hogy azért nem sikerül. Pedig pajzsmirigy aulmukodesem is van meg hiányzik egy petefeszkem.
2015. jún. 1. 09:00
5/6 anonim válasza:
Az nem semmi :( Sajnálom :( Nekem könnyen ment, a második hónapban összejött. Egyik barátnőm is emiatt tart, hogy ezért nem jön össze. Szerintem nincs köze hozzá :) És csináltak valami vizsgálatot egyébként? A meglévő petefészket megnézték? Azzal minden rendben?
6/6 A kérdező kommentje:
Nem csináltak vizsgálatot simán erre fogják a másik petefeszkemen ciszta van. Most fogok orvost váltani mert egyáltalán semmit nem csinal. 5 éve várunk a babara.
2015. jún. 1. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!