Diana901 kérdése:
Utrogestan abbahagyása után mikor fog megjönni?
Figyelt kérdés
Lombikos vagyok...negativ teszt,a vérvétel is..,volt uh is. Szoval második napja h nem jön meg a bogyok abbahagyása után :( 1-2csepp barna pötyike jelentkezett semmi több. 31.napra szokott megjönni(ET+15,nap),görcsöltem,hol alvadt vér jelentkezett,vagy rozsaszin folyásom volt,vagy pár csepp piros,vagy bor vér. Doki megnézett uh-n és vékony volt a méhnyálkahártya,szoval az nem lehetett mensi! De ma már ET+19mapon vagyok...Mikor jön már meg???2015. ápr. 15. 19:22
1/13 anonim válasza:
nekem utolsó két alkalommal is (igaz csak inszem volt) hétfőn reggel még használtam az utrot, utána volt a vérvétel, ami negatív lett. Péntekre jött meg mind a kétszer. Sajnálom :(
2/13 A kérdező kommentje:
Értem! Akkor nyugton maradok,és várok..
2015. ápr. 15. 22:00
3/13 anonim válasza:
Igaz en nem lombikos vagyok,de az utolso szem utrotol szamolva altalaban 3-4 napra jon meg.
4/13 anonim válasza:
Nem vagyok lombikos,de sárgatest hormon pótlásra használom az utrot.Abbahagyás után 1,5 napra nekem mindig megjön.
5/13 A kérdező kommentje:
3.napom vagyok és még semmi! Még a barnázás is elmult! Hétföig várok...,utána felhivom a dokim!
2015. ápr. 16. 11:14
6/13 Manka68 válasza:
Elméletben abbahagyás után 2-3 nap. De miért nem lehetett mensi?
Ha az UH a vérzés után volt, akkor előtte levált a nyálkahártya, és mensi volt mégis. Azért lett vékony.
7/13 A kérdező kommentje:
Dokinöm mondta uh után,h megkell h jöjjön. De nem lesz vszes,mert nem tul vastag...
2015. ápr. 16. 19:04
8/13 A kérdező kommentje:
Csak felhivtam a dokim...ha nincs panaszom,akkor nincs semmi baj...van akinek ösze vissza jön meg az utrotol,ugyh ne parázzak.
2015. ápr. 17. 09:08
9/13 anonim válasza:
Szia! Igaz, én még csak lombik előtt vagyok; de volt inszeminációm kétszer, és 3x1 Utrogestant kellett használnom. Nekem sose jött meg addig, amíg az Utro-t abba nem hagytam, és utána is mind a kétszer szokatlanul jött meg: Az elsőnél kedden álltam le és vasárnap jött meg igazán, de előtte barnáztam 3 napig. A másodiknál szerdán álltam le és 1 hét múlva jött meg igazán, előtte barnáztam 4 napig... A vérzés egyébként mindkét esetben gyengébb volt a megszokottnál; s bár én mindig nagyon szoktam görcsölni; mindkét esetben egy szem gyógyszert sem kellett bevennem -ez volt az egyetlen pozitív dolog benne. Személy szerint én utálom használni az Utro-t (állandóan kifolyik, szexnél a párom is 'olyan' lesz tőle... stb.- szóval eléggé kellemetlen); de a doki nekem is mindig ezt írja fel; s persze a cél érdekében mindent pontosan betartok. Szerintem legyél még pár nap türelemmel -utólag most már könnyű ezt tanácsolni- és szerintem hamarosan meg is fog jönni. A továbbiakhoz sok sikert kívánok!
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! :-)
De ami volt barnázásom az is elmult,már pár napja..de vérzés sehol! Terhes biztos nem vagyok! Szoval h mi lehet?! Fogalmam sincs! :-(
2015. ápr. 18. 07:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!