Diana901 kérdése:
Utrogestan abbahagyása után mikor fog megjönni?
Figyelt kérdés
Lombikos vagyok...negativ teszt,a vérvétel is..,volt uh is. Szoval második napja h nem jön meg a bogyok abbahagyása után :( 1-2csepp barna pötyike jelentkezett semmi több. 31.napra szokott megjönni(ET+15,nap),görcsöltem,hol alvadt vér jelentkezett,vagy rozsaszin folyásom volt,vagy pár csepp piros,vagy bor vér. Doki megnézett uh-n és vékony volt a méhnyálkahártya,szoval az nem lehetett mensi! De ma már ET+19mapon vagyok...Mikor jön már meg???2015. ápr. 15. 19:22
11/13 anonim válasza:
Sziasztok.Inszemes vagyok,sajnos nem sikerült,6 napja hagytam abba az utrot,barnázok és még nem jött meg.tök ideg vagyok.
12/13 A kérdező kommentje:
Szia.. én 16napja hagytam abba,,,és még mindig semmi!
2015. ápr. 29. 18:40
13/13 anonim válasza:
Előző vagyok.a 7. napon megjött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!