Valakinek segitett az Utrogestan progeszteronhiany eseten a teherbeesesben? Mennyi idö utan jött a baba?
Az orvosom Utrogestant irt fel, mert gyanus, hogy nem jo a progeszteronom. A vervetel eredmenye teljesen jo, megis pecsetelek 4-5 nappal menzi elött. Nem is barnasan, hanem rendes piros vert. Mult honapban hasznaltam, nem volt pecseteles, ebben a honapban kimaradt ( 4 nappal kesöbb jutott eszembe, es most biztos voltam benne, hogy nincs baba), most megint elöjött.
Nem tudom ez-e a baj, nagyon regen nem jön a baba. :( Akinel ilyen problema volt, ott mennyi idö utan segitett az Utrogestan? Vagy segit egyaltalan?
Nekem a Clostilbegyt és az Utrogestan segített. A Clostit ugyebár a ciklus elején kell szedni, de olyan hatása van a hormonháztartás működési mechanizmusára, hogy segíti a tüszőrepedést, és ennélfogva úgy általában lehetővé teszi a sárgatestképződést (de mivel az egész hormonháztartás olyan rohadtul bonyolult, hogy szerintem még egy jó endokrinológus se teljesen érti, sokaknál épp a Closti okoz cisztaképződést. Náluk nyilván valami másféle hormonzavar áll a háttérben. De nálam bevált).
Én többször szedtem Utrogestant úgy, hogy a ciklus közepén UH-val ellenőrzötten volt megfelelő méretű érő tüszőm, de hiába szedtem csak az Utrot, attól még volt pecsételő vérzésem és nem is tudtam teherbe esni. Viszont a Clostival összejött. Persze szedtem az Utrot is a biztonság kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!