Lehetséges, hogy az Utrogestan, bármilyen módon, akadályozza a teherbeesést?
Itt a görbém... Elméletileg, ebből úgy tűnik, hogy 28-án volt ovum és én 2 nap múlva kezdtem el használni. Akkor nem az volt a baj, gondolom, nem hiszem, hogy kősbb lett volna, hisz, utána egyből felment a hőm, magától.
Fura egy görbe.. De amúgy igen, így nem az utro okozza az biztos szóval nem gátolhat semmit.
Amúgy meg még lehet pozi a teszted, túl korán kezdtél tesztelni, gondolom a napokban nem várod.
Miért fura?
Miből veszed, hogy holnapra nem várom? Az én számításaim alapján tegnapra nem vártam.
Hirtelen elszámoltam magam, de mégegy nekifutásra is ma jönne ki.
Azért fura, mert ovu előtt is volt 36,8 körüli, azokhoz képest nem ment fel csak 1-2 tizedet. 3-4 tizedet én úgy tudom kellene neki.
Hat elnezve a gorbedet, szedd csak azt az Utrot!
Jol irtak elottem; alig emelkedet a hod az alapho fole ovu utan. Ez erosen progihianyra hajaz. Valoszinuleg ezert is ment el 2 terhesseged, mert nem volt eleg progid, ami megtartotta volna oket.
Az Utro csak akkor gatolja a teherbe esest, ha az ovu elott kezded szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!