Segítette valakinek az Utrogestan a teherbeesést?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 2 és fél éve szültem az első gyermekemet! Előtte sem voltam rendben 2 év után jött össze.Most kistesót szeretnénk,de megint nem akar összejönni.Ma a dokim írt fel Utrogestant és Clostylbegitet! Érdekelnének a tapasztalataitok!2009. aug. 6. 22:38
1/8 anonim válasza:
az utrogestan segít megtapadni a magzatnak beágyazódáshoz ,hogy ne ürüljön,ne váljon el.Én 3 hétig napi 3x2-t helyeztem fel.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! És segített,azt nem írtad:-)
2009. aug. 6. 22:48
4/8 anonim válasza:
nekem a dokim azt mondta, hogy az utrogestant csak akkor érdemes használni ha már megfogant a kis élet,és a megtapadást segíti, előtte nem érdemes használni.
aztán biztosan a dokik tudják mit beszélnek.
nekem volt egy vetélésem korábban, így amikor újra várandós lettem azonnal felírta, és kb a 10. hétig használtam amíg uh-n úgy látta, hogy stabil a bébi helyzete.
38h
5/8 A kérdező kommentje:
Nálad a 3 hét segített a lurkót összehozni! Ja de jó!!! Na most elkezdtem reménykedni:-)))
2009. aug. 6. 23:02
6/8 A kérdező kommentje:
Értem,köszike:-)
2009. aug. 6. 23:03
7/8 A kérdező kommentje:
Ja,és nagyon.nagyon Boldog Babavárást!
2009. aug. 6. 23:04
8/8 anonim válasza:
Lombiknál pl. automatikusan adják az Utrogstanta tapadást segítendő, mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!