Miért lehet ez a görcsölés állandóan?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Szeretnék babát,úgy 8 hónapja és érdekes,azóta vettem észre,hogy peteéréstől míg meg nem jön szinte egyfolytában görcsölget a hasam.Bár lehet nincs összefüggés.A menszeszemmel semmi problémám.Vitamint(folsav,B komplexet)szedek,de biztos nem is attól!Van még valaki így?Mitől lehet?Azon kívül ,hogy orvos,az lesz.2015. jún. 19. 22:49
1/2 anonim válasza:
Nekem is mindig görcsölt,de nem végig.Csak pár napig. De van,hogy nagyon erősen.
Nem tudok róla,hogy jelentene valamit,de nézesd meg majd a dokival.
Pl egyik ismerősöm mondta,hogy neki peteérés után úgy fáj, hogy alig tud kiegyenesedni...
2/2 anonim válasza:
Szia! Nos, remelem talalsz megoldast, mert nalam ugyanez van. Voltam mar nödokinal, es belgyogyaszaton is, sehol nem talaltak semmi elterest vagy rendellenesseget. Gyanakodtam mar cisztara is, de nem volt, ugyhogy tenyleg nem tudom, mi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!