Ovuláció miatt is lehet fájdalom. Ha annyira tűrhetetlen, vegyél be még egy fájdalomcsillapítót 4 óra elteltével.
Ha pár napon belül nem múlik, akkor orvos.
2015. febr. 17. 19:06
2/7 anonim válasza:
A beágyazódás is járhat fájdalommal, nem? (Már nem emlékszem, hogy nálam hogy volt, de valamiért így rémlik.)
2015. febr. 17. 21:37
3/7 anonim válasza:
Ha ma 19 mm-es érett tüsző volt az uh-n akkor szerintem biztos peteérés. Arra sokkal kisebb az esély, hogy lett volna egy olyan korai tüszőrepedés, ami után a beágyazódás pont mostanra esne.
2015. febr. 17. 22:01
4/7 anonim válasza:
Igen, ez jogos, nem olvastam el elég alaposan a kérdést...
2015. febr. 17. 22:16
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszotokat. Esetleg valaki tudna még valamit mondani?
El felejtettem mikor van a beágyazása?
Vagy ez a beágyazása az nem akkor van mikor már meg termékenyítés a petesejt? Úgy értem hogy mikor már vannak tünetei a terhesség kapcsán.
2015. febr. 18. 18:26
6/7 anonim válasza:
Hát nem tudom hogy tudok e segíteni, én most vagyok 6 hetes nagyon görcsöl a hasam ott lent. mondtam az orvosnak, hogy görcsöl a hasam, erre mondtam neki magnéziumot szedek, de mondta ad jobbat ez elég jó felszívódású, és az én görcseimet enyhítette. Ha gondolod próbáld ki vény nélkül kapható vitamin: Magnerot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!