Hsg segithet? A Hsg-alatt átjárhatóvá tudja tenni a doki a petevezetéket? Valoban az a hatásos ha fáj, hiszen lehet ezért nem jártunk eddig sikerrel?
Nekem egyik sem volt átjárható, nagy nyomás hatására sem. Végül laparoszkopiaval műtöttek, mert nekem nagyon le volt tapadva.
Kapsz egy katetert, azon nyomják át a kontrasztanyagot, es rontgennel nézik, hogy átmegy-e vagy sem a vezetékeken keresztül. Jo eséllyel, ha le van tapadva, feloldható, es akkor igen, sikerül a baba, ha csak ez a gond. Nem mondom, hogy nem faj, de olyan, mint egy erős menstruacios görcs.
De ha átjárható, akkor elvileg nem olyan rossz :)
Szia!
Nem a fájdalom a lényeg, nekem nem csak az a része fájt, amikor megnyitották az elzáródást, hanem előtte is a többi. Az erősebb nyomástól csak egy-két másodpercig fájt, az kibírható volt. Ha mész, vigyél görcsoldót, és rögtön utána vedd be, ne várd meg míg felerősödik a fájdalom. És kísérővel menj mindenképpen.
Ciklus első felében csinálják, van amelyik doki azt mondja, várjátok meg a következő ciklust, az enyém szerint még abban is lehet. :-)
Mindenképpen kellemetlen, még akkor is, ha átjárhatóak a vezetékeid.
Nekem az egyik átjárható volt, a másik nem. Van, akinek meg tudják nyitni, ha kicsi a letapadás.
Kedves utolso, egyveleg kellemetlen vizsgalat, de inkabb csak kellemetlen, mint faj. Amikor felteszik a szondat, az okoz enyhe gorcsot, olyan, mint a menstruacios gorcs, de talan fel percig tart. Es meg az kellemetlen, amikor benyomjak a kontraszt anyagot, akkor forrosagot es feszitest erzel a hasadban.
Betetet kell vinni, mert visszafolyik az anyag egy resze. Utana kb.masfel ora fekves es hazaengednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!