Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mit lehetne tenni a cél érdekébe?

Mit lehetne tenni a cél érdekébe?

Figyelt kérdés
babát szeretnénk évek óta! SOK MINDENT MEGJÁRTUNK,PRÓBÁLTUNK AZ ÉVEK SORÁN DE MÉG SIKERTELENÜL!voltam laporoszkopiás műtéten 3 éve előtte fél évig akupunktúrás kezelésen,vitaminok szedése, egy helyen 2 helyre mentünk hátha más éghajlat segít.privátnál voltunk 3 hónapot de mindig ugyanazt tette és mondta-így rájöttünk csak a pénz számít neki! a vezetékek átjárhatóak! peteérés van..azt írom amit mondtak...ha valamit kihagytam írom majd a tanácsaitokhoz válaszként
2014. jan. 1. 22:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Mi is voltunk természetgyógyásznál, szedtem vitaminokat, ittam teákat...

Aztán kerestem egy normális orvost, megcsinálta az átjárhatósági vizsgálatot, írt fel Bromocriptint (picit magas volt a prolaktin szintem) és Clostilbegytet. A 2. hónapban jött a baba.

Nektek is azt javaslom, hogy keressetek egy olyan orvost, aki érdemben is foglalkozik veled. Nekem a doki egy évet mondott a teljes protokollra (lombikig).

A párodat is vizsgálták, ugye?

2014. jan. 1. 22:28
 2/13 A kérdező kommentje:
igen persze őt is! minden ok nála! nem magyarországiak vagyunk de van lehetőségünk magyarba menni! megkérdezhetem hol és melyik dokinál voltál? privát? drága? köszönöm az infót!
2014. jan. 1. 22:31
 3/13 anonim ***** válasza:
Szegeden voltam, ha érdekel akkor megírom.
2014. jan. 1. 22:38
 4/13 anonim ***** válasza:
honnan írsz?
2014. jan. 2. 01:52
 5/13 anonim ***** válasza:
3. és 21. napi hormonszinteket néztek nálad? Terheléses inzulin és cukorvizsgálat volt? Ezek nagyon fontosak lennének.
2014. jan. 2. 10:35
 6/13 A kérdező kommentje:
Vajdaságból! érdekel szegeden is mik vannak! közel vagyunk a magyar határhoz!
2014. jan. 2. 20:06
 7/13 anonim ***** válasza:

Akkor semmi, én Szlovákiából.

Kaptál már bármilyen hormonkezelést? Inszemen még nem gondolkodtatok?

Nálunk is minden rendben volt, mégsem akart sikerülni, sok szerencsét!

2014. jan. 2. 21:04
 8/13 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2014. jan. 3. 00:23
 9/13 A kérdező kommentje:
pontosan milyen kezelésre gondolsz?
2014. jan. 3. 00:23
 10/13 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Mielőtt hormonkezelésbe kezdenél érdemes lenne endokrinológushoz elmenni (hormondoki). Teljes hormonlabor, pajzsmirigy és terheléses cukor + inzulin vérvétel. Nagyon sokunknál ezekkel van gond, nődokik nem tudnak vele mit kezdeni, még csak fel sem ismerik. És ha ezek közül bármelyikkel gond van, nem segít sem az inszem, sem a lombik.

2014. jan. 3. 05:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!