Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon hullik a hajam, Mit...

Nagyon hullik a hajam, Mit tudok tenni az ügy érdekébe hogy elmúljon?

Figyelt kérdés
16 éves fiu vagyok, és nagyon kopaszodom. Engem nagyon zavar, apám is kopasz és a bátyám is... Olvastam, hogy előfurdolhat vitamin hiánytól, vagy nemjut elegendő vér az adott területre. Valaki tud valamit tanácsolni, hogy mitől alakulhat ki, és ha nemis lehet teljesen eltüntetni, hogyan lehet enyhíteni rajta? Előre is Köszönöm :)
2010. dec. 28. 12:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Bánfi. Aza a legjobb. Az egész család azt használja és hihetetlenűl bedúsult a hajam nekem....
2010. dec. 28. 14:00
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem ha hajlamos vagy a korai kopaszodásra egyik sem fog igazán segíteni. varga hajcseppek nagyon jók, próbáld ki, bár elég drága... esetleg valami kapszula, revalid, forcapil( én ezt szedtem nekem bevált).
2010. dec. 28. 14:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Banfi hajszesz! Es sampon, balzsam :) Ezenkivul Biovanne vitamin. Nekem segitett :)
2010. dec. 29. 03:05
 4/6 anonim válasza:
16 éves fiunál nem normális a kopaszodás. ezzel szerintem menj el a dokihoz. háziorvos vagy bőrgyógyász. mellesleg érdemes a táplálkozásra figyelni, ilyen pl a B vitamin. amikor B komplexet szedtem, akkor havonta mentem fordászhoz, de ne egyedűl mert a pl. a B12 az sok évik fel tud halmozódni, na meg pattanásokat okozhat a túladagolása...
2010. dec. 30. 08:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Utolsó. Azt hogyan érted hogy ne egyedül? :D
2011. jan. 2. 13:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Még fiatal vagy és időben megállítani vagy képes az öröklött hajhullási hajlamot is.

3. Figyeljetek oda a kamaszokra!!-- Egészségünk megőrzése.

Keress rá erre a blog fejezetre abban le van írva milyen gyakorlattal állíthatod le illetve még mit használhatsz mellé természetes anyagokból.

2014. jan. 14. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!