Mitől vetélhetek el állandóan?
Figyelt kérdés
Az elmúlt évben 2 terhességem volt 6-8. héten mind elment, visszafejlődött. Kivizsgálás előtt állok, de merre induljak el egyáltalán? Tuti hormonális probléma, vagy kétszer is lehetett beteg a baba és így gondoskodott róla a természet?2014. okt. 17. 15:21
1/2 anonim válasza:
szia!
én 7* jártam így.
a nőgyógyász küldött el genetikai vizsgálatra és hematológiára meg egy rakat vérvételre.De mind a ketten egészségesek vagyunk a férjemmel. a dokik azt mondták így jártam.
de a 8. terhességem probléma mentes volt és egy egészséges kisfiam született most lesz 7 hónapos!
Szóval kitartás. és ne csüggedj
2/2 anonim válasza:
Sajnos számtalan oka lehet, az anyagcsere zavarokon, véralvadási problémákon, fel nem ismert lisztérzékenységen keresztül a hormonális vagy immunológiai okokig bármi. Drukkolok, hogy minél előbb kiderüljön, hogy mi a baj, és egészséges kisbabád szülessen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!