Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Fel tudnek robbani h allandoan...

Fel tudnek robbani h allandoan megjön! Miert tol ki velem a termeszet?

Figyelt kérdés

Nem is regota probalkozunk de annyira bosszanto h allandoan megjon es h akarmit kiprobaltam nem segitett (cickafarkfu, gravida, vitaminok, orvos szerint semmi bajom stbstb). Biztos vannak ilyen sorstarsaim akik nem tudjak elfogadni h a termeszet igy kitol veluk es nem tudnak mit tenni ellene... Mar annyira felidegesit ez az egesz h mar a probalkozastol is elment a kedvem! Komolyan ugy erzem h nem akarok csalodni. Peeersze a korombelieknek a kornyezetembe mindegyiknek sikerult ha akarták ha nem... Termekeny korba vagyok, regen elhataroztam hogy 22-23 evesen akarok majd gyereket, hat 22 es fel vagyok es epp mensizek, lehet azert akadtam most ki ennyire de alapbol is igy gondolom...

Tudom sokan mondjak h majd amikor nem szamitok ra meg nem gorcsolok rajta akkor fog osszejonni..na persze

22/L

2015. máj. 7. 17:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Mi ez, valami verseny?

Nem akarsz lemaradni?

Mióta próbálkoztok, 3 hónapja?!

Ez nem gombnyomásra megy ám mindenkinél!

"Mar annyira felidegesit ez az egesz h mar a probalkozastol is elment a kedvem!"

Ez a legszebb:)

2015. máj. 7. 17:56
 2/18 anonim ***** válasza:

Engem is töröltetsz mindjárt?

:))

2015. máj. 7. 17:59
 3/18 A kérdező kommentje:
Jo tudom es ez bosszant benne h az ember szereti iranyitani a dolgait es ez meg egy olyan amit nem tud, na szoval jol van na csak ugy kijott 😊
2015. máj. 7. 18:01
 4/18 A kérdező kommentje:
Nem kellett negativ :/
2015. máj. 7. 18:02
 5/18 anonim ***** válasza:
Egy év védekezés nélküli szex után lehet aggódni. Addig nyugi:)
2015. máj. 7. 18:03
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem érdekel hogy töröltettél. Véleményt kértél és én leírom ismét. Ha nem tudod elfogadni, ne írj ki kérdést.

Agyban még érned kell neked. Ha tetszik, ha nem ez a véleményem.

2015. máj. 7. 18:04
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg korai még a gyerekvállalás neked. Ha a teherbeesésnél ennyire türelmetlen vagy, a dackorszakot nem fogod bírni és a gyereken fog csattanni.

Miután megvan, még kevésbé működik az, hogy valamit eltervezel és úgy van.

2015. máj. 7. 18:11
 8/18 A kérdező kommentje:

Jol van 6os nem tetszett most se tetszik h latatlanba leugatsz.szia

Koszi 5os valaszolo 😊 en is ugy tudom, probalok nem ezen izelni csak mar a baratom is mondogatja h mi hogy lesz ha gyerekunk lesz es rossz h csak beszelunk rola es beszelunk rola..hm

2015. máj. 7. 18:12
 9/18 anonim ***** válasza:

Töröltetheted ezt is, attól még egy hisztis pitsa vagy.

Pszichológushoz kellene fordulnod, mert ezt egy férfi sem viseli el sokáig.

2015. máj. 7. 18:13
 10/18 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem is éretlenke vagy még, kérdező. Nekünk 2,5 évet kellett várnunk. Ha úgy érzed, kitol veled a természet, hát cselezd ki. Mi is így tettünk.
2015. máj. 7. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!