Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Fel tudnek robbani h allandoan...

Fel tudnek robbani h allandoan megjön! Miert tol ki velem a termeszet?

Figyelt kérdés

Nem is regota probalkozunk de annyira bosszanto h allandoan megjon es h akarmit kiprobaltam nem segitett (cickafarkfu, gravida, vitaminok, orvos szerint semmi bajom stbstb). Biztos vannak ilyen sorstarsaim akik nem tudjak elfogadni h a termeszet igy kitol veluk es nem tudnak mit tenni ellene... Mar annyira felidegesit ez az egesz h mar a probalkozastol is elment a kedvem! Komolyan ugy erzem h nem akarok csalodni. Peeersze a korombelieknek a kornyezetembe mindegyiknek sikerult ha akarták ha nem... Termekeny korba vagyok, regen elhataroztam hogy 22-23 evesen akarok majd gyereket, hat 22 es fel vagyok es epp mensizek, lehet azert akadtam most ki ennyire de alapbol is igy gondolom...

Tudom sokan mondjak h majd amikor nem szamitok ra meg nem gorcsolok rajta akkor fog osszejonni..na persze

22/L

2015. máj. 7. 17:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kérlek, másold be azt a részt, ahol leugattalak...
2015. máj. 7. 18:18
 12/18 A kérdező kommentje:

Jaj nem tudom hanyas valaszolo.. Tenyleg nem fogja sokaig turni egy ferfi sem..csak 7 es fel eve vagyunk egyutt :S attol h most ez a dolog igy kijott belolem az nem jelenti azt h 0-24be ilyen vagyok...sajnalom h igy gondoljatok paran, de mindegy.

Most nem egeszen ertem..miert kellett 2,5evet varnod? Ugy tudom h ha vkibel egy ev alatt nemjon ossze akkor ott van valami.

2015. máj. 7. 18:46
 13/18 anonim ***** válasza:

Az semmit nem jelent, mióta vagytok együtt!

A lényegi kérdés a védekezés nélküli szex ideje: egy éve, 2 éve?

Semmiről nem késtél le, megnyugtatlak.

2015. máj. 7. 18:51
 14/18 A kérdező kommentje:
Csak par honapja probalkozunk, bar tobbnek tunik 😃
2015. máj. 7. 19:01
 15/18 anonim ***** válasza:
10-es vagyok....a 2,5 év nem ölbe tett kézzel várakozás volt. Orvoshoz jártunk, lombikoztunk. Csak 8 hónapig vártunk ölbe tett kézzel, utána cselekedtünk, megoldást kerestünk. Most azzal semmit nem érsz, ha kiírsz egy kérdést, h te fel tudnál robbanni.
2015. máj. 7. 20:34
 16/18 anonim ***** válasza:
gondolj a leendő gyermekedre és üzend neki, ne féljen, szeretettel várjátok.
2015. máj. 7. 23:51
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem ez az igazi csalodas, hanem az amikor elmegy a baba.
2015. máj. 9. 12:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Szia en is hisztiztem hogy nincs baba csak EPP ezzel nem ertem el semmit csak AZT hogy kiboritottam magam idegileg 42 honap sikertelen probalkozas utan esteem teherbe varatlanul ,spontan ,nem is banom hogy igy Lett:) sok sikert!!24 hetes kismami 22 eves vagyok en is :)
2015. jún. 22. 03:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!