2 napja állandóan viszket a mellem és a hasam alul, . Sose volt még ilyen, jelenthet ez babát?
24.-re nem várnám, jah és még szúrkál is ráadásul.
van vkinek tapasztalata-e téren?
és akik nem várjátok erre az időpontra 24-re van vmi tünetetek már?
nincsenek striáim szerencsére, a mellemen meg főleg nem..
de azért köszi.
Szia
Én csak a magam tuneteit írhatom le...nekem ovu után 8nappal elég furi tuneteim voltak ami másoknál csak 7-9 hetesen jelentkezik...Borzaszto mellbimbo égetés ha hozzáért a pólóm fájt...de nemtorodtem vele mert már tulvoltam vagy 50negatív teszten...Utánna minden nap majdel aludtam munkában, meg minden 1orában wcre kellet járnom...utána nemjott meg a mensim és rá két napjára eros pozit teszteltem...aztan még az elkovetkezo 3napban csináltam vagy 5tesztet h nem tévedtek e az elozo tesztek..de a teszt csík egyre csak erosebb lett...ugyhogy egészen konnyen jelenthet babát...nemvárt elot is teszteltem olyan 4nappal...akkor még negatív volt a teszt
köszi a választ :)
múltkor éreztem én is azt hogy égett a mellbimbóm, most is elég érzékeny, bár annyira nem hogy a póló hozzáér akkor is, de most is bizsereg..
2 dik baba lenne amúgy, a lányommal minden létező tünetem volt, hát nem tudom mi lesz lehet hogy holnap reggel ellövök egy tesztet :D
szerintem holnap még korai lenne,inkább várd meg azt a 224.-ét...tudod csak azért h ne csalodj feleslegesen mert a holnapi teszt nembiztos h kimutatjamég a terhességet:-)...
Ui utolsovoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!