Most mi lesz megint csak biokémiai vagy megmaradhat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Márciusban volt egy biokémiai terhességem, csak egy halvány kétcsíkos tesztem (dpo 14) lett másnap még halványabb aztán semmi végül meg is jött. Amit észrevettem akkor, nem kezdett el fájni a mellem az ovu után, -mert nekem úgy szokott hogy ovu után rögtön elkezd fájni és fáj a mensiig- csak egy hét múlva kezdett el fájni. Most megint ugyanígy vagyok 12-én volt ovum (11-én pozi LH teszt) igaz most korábban elkezdett kb. az ovuval egy időben fájni a mellem, de után megszűnt. eddig! most megint elkezdődött a mellfájás és attól tartok annak a jele hogy megint nem sikerült. Nem mellékesen PCOS vagyok, de ovum biztos van mert a múltkor (amikor az említett biokémiai terhesség összejött) a 8. dpo-n 67-es volt a progeszteronom is!

valakinek hasonló tapasztalata? Szombaton tesztelek, csak már kezdek elkenődni hogy akkor biztos megint nem marad meg :( (meg a szombati teszt lehet akár pozitív is ahogy a múltkor :( )

2015. máj. 26. 11:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat! Sajnos azt tapasztaltam hogy itt a laikusok sokszor normálisabb választ adnak mint a szakemberek! Ez szomorú az egészségügyre nézve de ez van!

(persze tudom nem leheg mindig ilyen tanácsokra támaszkodni)

minden jót mindenkinek!

2015. máj. 30. 09:24
 12/13 A kérdező kommentje:

Lányok még el sem merem hinni! Tegnap voltam (megint) UH-n! Elvileg 10 hetes és 6 napos a baba! :DDD

Drukkoljatok hogy minden rendben legyen a továbbiakban is! :D

2015. júl. 16. 11:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Drukkolok! Minden jót nektek!
2015. júl. 16. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!