Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Barnázás és vérezgetés mellett...

Barnázás és vérezgetés mellett megmaradhat a babám?

Figyelt kérdés
9 hetesen volt egy kis vérzés elmentem orvoshoz nem látott hematomiát. Szedjek nospat mgb6-ot. Volt már egy missad abom. 11 hetese megint véreztem....irány orvos. Ugyszintén nem látott semmit. Babom is megvan. Duphaston írt még fel 3x1-et. Elmúllik a vérzés ettől? Volt már igy valaki???
2015. márc. 13. 12:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Megmaradhat, és szigorú fekvés! De Tényleg! Csak fekvés!
2015. márc. 13. 12:06
 2/9 anonim ***** válasza:
utrogestánt nem javasolt? én vérzésre és hosszú barnázásra azt kaptam. kétszer is elöjött az elős 12 hétben..pihenj, semmi mozgás
2015. márc. 13. 12:10
 3/9 anonim ***** válasza:

Igaz sok gond volt a terhessègemmel az első 6hèten bevèreztwm majd lènyegeben egy hèt nyugtom sem, 2hónappal előbb kikaptàk de most ott szuszog az àgyàban egy hónap mulva egy èves teljesen egèszsèges fiam!!!!

Nyuglom nem lesz gond!

2015. márc. 13. 12:13
 4/9 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%

2. válaszolónak, a Duphaston ugyanolyan progeszternpótló, mint az Utrogestan.

Kérdező, remélem, elmúlik a vérzésed, és persze van esély, hogy baj történik, de egy kis vérzéstől még simán meg is maradhat a babád.

2015. márc. 13. 12:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Èn 4 héten àt minden nap barnàztam. A 13. hétig szedtem Utrogestant ès most vagyunk 25 hetesek:)

Pihenj ès szedjed a gyógyszert meg csomó magnéziumot. Nekem Rutascorbint is kellett szednem.

2015. márc. 13. 12:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem látott semmit akkor vagy hormon gond amire megoldás a gyógyszer amit kaptál, de van olyan, amikor a vérezgetés ( bár nem normális terhesség esetén) de csak úgy van és nem okoz gondod. Azaz nyugodj meg szépen, kaptál gyógyszert és rendben lesz minden.
2015. márc. 13. 13:23
 7/9 anonim ***** válasza:
65%
A lányommal is véreztem annak idején, egy hétig, a 6.héttől, és most a harmadik babóval is 7.héttől kezdtem aznap vérzés is volt és 2 hétig barnáztam! Nem talált semmi rendelleneset az orvos egyik esetben sem és most is szépen fejlődik a kismanóm! Most töltöttem a 10 hetet és minden rendben!:) Én nem kaptam semmilyen hormont sem, meret nem volt indokolt! De a palástfű teát iszom a 12.hétig a biztonság kedvéért! Vérzéscsillapító és erősíti a méhet!
2015. márc. 13. 15:00
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Utolsó bocsi de zöldet akartam nyomni de telon nem olyan egyszerű :-).
2015. márc. 16. 17:24
 9/9 anonim ***** válasza:
nem értek a témához (33ffi), de kivànom, hogy minden rendben legyen!
2015. ápr. 12. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!