Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Biokémiai terhesség? Nincs...

Biokémiai terhesség? Nincs remény?

Figyelt kérdés
Van 3 pozitív tesztem, amik egyre erősödtek. Az utolsó ma reggeli. Viszont reggel egy picit el kezdtem vérezni. Elmentem orvoshoz, de nem lát semmit se méhen belül, se méhen kívül. Elküldött sürgősségi vérvételre, Menszeszem szerint ez lenne a 6. hét. Január 27-én menstruáltam utoljára és 30 naposak a ciklusaim. Lehet még ebből terhesség? Múlt héten se láttak semmit csak vastag nyálkahártyát. Azóta fejlődnie kellett volna, gondolom én.. Nagyon el vagyok keseredve.. :(

2015. márc. 9. 11:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Méhen kívüli nem jöhetett szóba?
2015. márc. 9. 11:47
 2/16 anonim ***** válasza:

Írta hogy nem volt semmi méhen kívül sem belül.

hátha csak később fogant.

bízz benne ne add fel.menj magánorvoshoz ahol alaposabbsn megnéz egy orvos.

2015. márc. 9. 15:06
 3/16 anonim ***** válasza:
Első vagyok, nekem volt mèhen kìvülim ès csak műtètnèl látszódott. Addig csak a vèrvètel mutatta, h vmi nem okè.
2015. márc. 9. 15:38
 4/16 A kérdező kommentje:
Elkészült a véreredményem. 1737 IU/l a Hcg. Két nap múlva megyek újra. Remélem emelkedni fog a szintje. Az enyhe vérzésre nem adtak semmit. Nem kellett volna? Kikészít ez a várakozás. Görcsölni nem görcsölök, a derekam leszakad meg azért érzem a hasamat. A hőm 37,1. Az is emelkedik. Ha mégis méhenkívűli akkor be is fogok lázasodni?
2015. márc. 9. 16:32
 5/16 anonim ***** válasza:

Elég sok a hcg úgyhogy szerintem nincs baj.

Lehet később fogant :) és csak azért nem lát semmit a doki.Mikor lett először pozi a teszted?

2015. márc. 9. 17:03
 6/16 A kérdező kommentje:
Múlt hét kedden délután egy nagyon halvány pozitív, csütörtökön már erősebb és a harmadik az mai. Ugyanolyan erős mint a kontroll csík. Nem tudom, bár lenne igazad!
2015. márc. 9. 18:10
 7/16 anonim ***** válasza:

Szóval számolgattam egy kicsit.Elméletileg 12-én lett volna ovud de mivel csak múlthéten lett kedden pozi a teszted (de azt nem írtad,hogy 25-ös vagy csak 10-es volt a teszt) így szerintem olyan 20-a körül foganhatott(10-es tesztel még talán pár nappal később is).Akkor a keddi teszted mondjuk lehet 12 DPO-n és akkor ma vagy 4 hetes 6 napos és nem 5 hetes 6 napos és ha tényleg az Én elméletem a helyes akkor meg még nem feltétlenül kell látnia akármit is.

Na de nem akarok okoskodni mert nem vagyok orvos :).

De szerintem ott van a baba.Pihenj sokat és majd írd meg mi lett :)

2015. márc. 9. 19:41
 8/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :) Akkor még van remény! Expect teszt volt az első, a másik kettő X-epil. Mindenképp megírom mi lesz az eredmény.
2015. márc. 9. 20:04
 9/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is a 7.-esnek igaza van.
2015. márc. 9. 23:41
 10/16 A kérdező kommentje:
Hát, még mindig nem lettem okosabb. A mai Hcg szint 3097. Ennek örültem addig amíg utána nem mentem az endokrinológushoz. Felhívtam reggel mert megint vérezgetek és görcsölgetek is. Írt fel Duphastont de nem szedhetem addig amíg orvos nem látott rendesen. Bejelentkeztem magánba, elég volt az Sztk-ból. Szerintetek milyen ez a Hcg szint?
2015. márc. 11. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!