Most mi lesz megint csak biokémiai vagy megmaradhat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Márciusban volt egy biokémiai terhességem, csak egy halvány kétcsíkos tesztem (dpo 14) lett másnap még halványabb aztán semmi végül meg is jött. Amit észrevettem akkor, nem kezdett el fájni a mellem az ovu után, -mert nekem úgy szokott hogy ovu után rögtön elkezd fájni és fáj a mensiig- csak egy hét múlva kezdett el fájni. Most megint ugyanígy vagyok 12-én volt ovum (11-én pozi LH teszt) igaz most korábban elkezdett kb. az ovuval egy időben fájni a mellem, de után megszűnt. eddig! most megint elkezdődött a mellfájás és attól tartok annak a jele hogy megint nem sikerült. Nem mellékesen PCOS vagyok, de ovum biztos van mert a múltkor (amikor az említett biokémiai terhesség összejött) a 8. dpo-n 67-es volt a progeszteronom is!

valakinek hasonló tapasztalata? Szombaton tesztelek, csak már kezdek elkenődni hogy akkor biztos megint nem marad meg :( (meg a szombati teszt lehet akár pozitív is ahogy a múltkor :( )

2015. máj. 26. 11:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia, nem hiszem, hogy van értelme bármilyen összefüggést is keresned. Attól, hogy a múltkor nem sikerült, még nem jelenti azt, hogy most sem fog.

Próbálj meg kevésbé izgulni, drukkolok neked!

2015. máj. 26. 11:57
 2/13 A kérdező kommentje:

Igazad van, néha már beképzelek magamnak dolgokat :P

Még jó hogy a férjem nem ilyen, hanem két lábbal áll a földön. Ő pl a halvány teszt után is csak annyit mondott jó, majd ha voltál orvosnál és megerősít akkor majd merni fog örülni :D

Köszi a drukkot :D

2015. máj. 26. 12:34
 3/13 A kérdező kommentje:
na bakker most meg elkezdtem vérezni! De csak olyan halvány rózsaszínes-barnás, görcs egyáltalán nincs, pedig nekem rendes mensinél szokott lenni (még ám). Olyan hülyén érzem magam ki sem ismerem a saját testem! Vagy ez lehet a beágyazódástól?
2015. máj. 26. 16:46
 4/13 Manka68 ***** válasza:

Ne keress ennyire tüneteket, mert akkor az agyad produkálja azokat neked, aztán...

Sajnos PCOS-nál nem elég az ovu, az a beágyazódást is megakadályozhatja. Koncentrálj a hármas kezelésre, és ne figyelgesd magad ennyire.

2015. máj. 26. 18:51
 5/13 A kérdező kommentje:

Manka68!

Nekem eddig senki nem mondta hogy a PCOS a beágyazódást is akadályozza!!! Pedig utánaolvastam (ezerarcú boszorkány c. könyv + a DVD), meg a dokimnak is mondtam a múltkor hogy volt egy halvány tesztem, de csak annyit mondott hát az nagyon jó hogy spontán teherbe tudok esni. A hármas kezelés meg nekem csak kettes, mivel metformint nem írnak fel :(

Nem mondom hogy nem keresem a jeleket, de most pont azért írtam mert kb. ugyanazt tapasztalom mint legutóbb és hogy most akkor megint csak arra számítsak hogy nem lesz a végén semmi???!!!

Egyébként hogy akadályozza a PCOS a beágyazódást?

2015. máj. 27. 07:20
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Pedig ha Ir-ed van,ak kell a gyogyszer. Anelkul en pl.nem estem teherbe.

A masikhoz pedig annyit fuznek hozzá,h nincs 2egyforma terhesseg. Nyugi,es tenyleg ne keress mindenben osszefuggest. Ja,es ne tesztelj koran!! :)

2015. máj. 27. 12:04
 7/13 A kérdező kommentje:

"Enyhe" IR-em van:

glükóz/inzulin 0' 5.7 / 4.5

# 60' 6.7 / 41.3 (diéta előtt 39)

# 120' 4.6 / 17.4

Ez volt a legutolsó eredmény!

Már azt is megkérdeztem itt hogy kezdjek-e magamtól metformint szedni, de mindenki azt írta hogy ne próbáljak ilyet! (pedig írtam hogy nem vagyok laikus)

2015. máj. 27. 12:12
 8/13 Manka68 ***** válasza:
Az IR úgy akadályozza a beágyazódást, hogy a méhnyálkahártya nem lesz olyan minőségű, amilyennek lennie kell. Nem csak a vastagsága a fontos. Sajnos pontosabb választ nem tudok adni erre, ehhez már kell egy jó endodoki, aki válaszolni tud neked.
2015. máj. 28. 05:23
 9/13 A kérdező kommentje:
Hát ez pazar! Most már azon fogok rágódni, hogyha esetleg sikerül megtapadnia, akkor meg is maradjon illetve ne vetéljek el! Tudom hülye vagyok! Meg dühös is amiért nem foglalkozik velem rendesen az doki! Azt hiszem ennek a vége előbb utóbb magánrendelés lesz!
2015. máj. 28. 07:57
 10/13 anonim ***** válasza:
52%
Huha :-o iszonyatosan ragorcsoltel. Ennyire nem szabad. Nekem senmi jele nem volt a terhessegnek ebben a nagyon korai szakaszban. Minden olyan volt mintha megjönne. Biztos is voltam a sikertelensegben. Nekünk lombikunk volt. Azóta 16 hónapos. Lehet lesz jel lehet nem. De ha ennyire gorcsolsz lehet pont az lesz az akadály. A betegsegedhez nem értek de egy rendes orvos nem árthat. Es egy javaslat: Ne itt kérdezd a laikusokat hanem keress egy jo szakembert. Itt mindenki max véleményt mond. Az azért nem egy életbiztosítás! Kitartas es lazits!!!!! :)
2015. máj. 29. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!