Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombikosok, beültetés után...

Niiiiki kérdése:

Lombikosok, beültetés után mit éreztetek?

Figyelt kérdés
Mármint egyfolytába kavarodnak az érzések és sokszor azt érzem, h nem sikerült valamikor meg azt h igen.Hétfőn volt a transzfer.Ez a 2. lombikom, lehet hülyeség de az elsőt onnantól kezdve h átfeküdtem a másik ágyra azt éreztem h nem sikerült.Most minden kavarog.Úgy érzem h el se hiszem hogy valaha is sikerül!:-/
2015. ápr. 23. 07:09
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

A mell fájdalmat én betudom a crinone-nak, rajta is van a papírján.

Nem tudom, érdemes-e tesztelni, vagy várjak?

2015. ápr. 26. 21:48
 22/33 anonim válasza:
Szia!Bocsi h ide írok de én is így voltam vele hogy nekem sosem sikerül,ráadásul nekünk nehezítette a dolgot egy nagyon ritka genetikai betegség és már nem is igazán hittem benne!Ma vagyok et.12.napon(3.lombik),ma volt a vérvétel és 197 lett a hcg-m:)igaz a neheze mégcsak most jön:)nekem nem fáj a mellem egyáltalán csak a bimbóm egy picit és mensis görcseim is voltak vannak,igaz enyhék és már el is könyveltem h ez sem sikerült de aztán pizi lett a teszt:)kitartás,sikerülni fog!!!:)
2015. ápr. 28. 19:32
 23/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást, eddig még reménykedtem is mert a mensis görcseim enyhék voltak, de ma este ahogy felálltam az ágyról olyan erősen begörcsölt a hasam h összegörnyedtem és még a melegség is elöntött, ez már nagyon rossz omen. Viszont neked gratulálok és nagyon sok egészséget kívánok! :) hátha a 3. Nekem is bejön:)
2015. ápr. 28. 22:36
 24/33 anonim ***** válasza:

mik lettek az eredmények? nem irtátok meg csajok!

én most vagyok ET1 napon, nem érzek semmit. Hat napos embriim vannak. ma kéne beágyazódnia, de semmit se éreztem. pici alhasi szurkákat, de ilyen van sima ciklusban is. Viszont megnyugtat, hogy ebben a kérdésben szinte mindenki azt irta hogy nem érzett semmit. ez jó jel.

2015. máj. 5. 21:17
 25/33 anonim ***** válasza:
Sziasztok.Nekem nem sikerült,azért nem irtam nem szeretném elvenni más kedvét.
2015. máj. 6. 16:49
 26/33 anonim ***** válasza:

Az apróbb hasszurka jó jel!

Akiknek nem sikerült ne csüggedjetek, nem sikerül elsőre mindenkinek!Jönni fog,szurkolunk :)

2015. máj. 9. 14:17
 27/33 A kérdező kommentje:
Nekem sikerült, a kérdés már csak az h mëhen belul vagy kívül van. Boldog vagyok de nagyon fëlek a méhen kívülitől:/
2015. máj. 9. 16:20
 28/33 anonim ***** válasza:
Ne parázz, nincs méhen kívül! Jól beteszik ilyenkor őket, úgyhogy inkább örülj! :)
2015. máj. 12. 11:17
 29/33 A kérdező kommentje:
Jó helyen, van hétfőn megtalálta a petezsákot, de a következő félelmem h nem lesz szívhang. Rettegek mert annyira boldog vagyok h láttam, h itt van és nagyon nem szeretném elveszíteni. :/
2015. máj. 13. 07:17
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Ezt minden kb kismama átéli, ha lombikos, ha nem. Én pl most a 18. heti uh miatt izgulok, hogy legyen rendben minden. Kitartás, boldog babavárást! :)
2015. máj. 13. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!