Niiiiki kérdése:
Lombikosok, beültetés után mit éreztetek?
Figyelt kérdés
Mármint egyfolytába kavarodnak az érzések és sokszor azt érzem, h nem sikerült valamikor meg azt h igen.Hétfőn volt a transzfer.Ez a 2. lombikom, lehet hülyeség de az elsőt onnantól kezdve h átfeküdtem a másik ágyra azt éreztem h nem sikerült.Most minden kavarog.Úgy érzem h el se hiszem hogy valaha is sikerül!:-/2015. ápr. 23. 07:09
11/33 anonim válasza:
Bocs, szerdán volt leszívás, hétfőn transzfer.
Én sem érzek semmit, hétfőn vagy kedden tesztelek.
Addig küszöb rágás.....
12/33 A kérdező kommentje:
Nekem 2 napja elég sűrűn, ilyen mindjárt megjön érzések jönnek rám, a mellem hol naaaagyon fáj hol kevésbé.Szerintem az utrogestantól.Nked van valamilyen megfigyelésed??Olyan jó hogy te is ebben a cipőben vagy és te átérzed ezeket a dolgokat:-)
2015. ápr. 26. 08:59
13/33 anonim válasza:
Sziasztok.Véleményt szeretnék kérni,mert nem tudom mi tévő legyek.Ma vagyok Et 13 napon és negativ teszt,viszont néha hányinger kerülget és fáj a hasam.Menstruáció még sehol.Bizhatok még benne hogy a vérvétel mást mond?van erre esély?
14/33 A kérdező kommentje:
Szia!!Persze, hogy bizakodhatsz.Az Én dokim meg is tiltja h teszteljek mert a vizeletes teszt csak később mutat.első lombikod?Hányat kaptál vissza?Hány sejtesek?Mikor mész vérvételre?
2015. ápr. 26. 14:55
15/33 anonim válasza:
Szia.elsö lombik és ök most fagyasztottak voltak,kettöt kaptam vissza 8 selytesek.Nem volt ilyen a multkor azért is nem értem.
16/33 anonim válasza:
Az elöbb el is felejtettem még hogy holnap kellene mennem vérvételre.
17/33 A kérdező kommentje:
Miért kell a lombik ha megkérdethetem. Hova jártok?
A teszt miatt ne idegeskedj, attól mert negatív lett, holnap kaphatsz nagyon jó hírt. Nagyon szurkolok! :)
2015. ápr. 26. 16:02
18/33 anonim válasza:
Nekem az eggyik vezetékem el van zárodva,és a férjem katonái se elég virgoncak.Pécsre járok.Titkon bizok még hogy holnap jó hirt kapok.
19/33 A kérdező kommentje:
Holnap várom a jó híreket:)
2015. ápr. 26. 17:54
20/33 anonim válasza:
Bár ugylenne,akár mi is lessz megirom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!