Teszt függö vagyok. Miért várom mindig hogy két csíkos legyen, mikor már 3 gyermekünk is van és nincs tervben 4?
Azért ez legalább annyira a férj felelőssége is, nemcsak a Kérdezőé, ha nem akar még egy gyereket, akkor ő is gondolhatna a védekezésre. Viszont Kérdező, így azért van esély arra is, hogy mefogan az újabb baba, mégha kisebb is. Van, akinek sok-sok év megszakításos után csúszik be.Viszont nem biztos, hogy jól járnál, ha a férjed ellenzi, mindkét embernek akarnia kell.
Csináltak már kísérleteket, két típusú férfi van. Az egyiknek van sperma az előváladékában, a másiknak nincs. Annak a típusnak, akinek van, mindig van, akinek nincs, annak soha nincs, kivéve, ha 2 együttlét között nem fürdik, és nem pisil, és a csőben ott marad valamennyi, vagy ha túl későn húzza ki. Szóval elméletileg összejöhet, de 10 év ilyen "védekezés" után, ha eddig nem jött össze, akkor elég kicsi az esély rá.
Különben, hogy a 2. hozzászólásban feltett kérdésedre válaszoljak, tavaly volt két ilyen hónapom. Akkor kezdtünk megszakítással együttlenni, mert úgy voltunk vele, hogy nem baj, ha becsúszik. Az első két ilyen hónapban teszteltem mindkét alkalommal kb. 3-szor... ráadásul lett fals pozitív tesztem (sajnos van ilyen, másik teszt hómező volt, ez meg ha nem is erős, de jól láthatóan pozitív volt), de nem volt baba.
Én a 2. ilyen hónap után azt mondtam, hogy akkor inkább védekezzünk rendesen, mert ez így nagyon rossz volt, végig a bizonytalanság, meg hogy ezen kattogott az agyam, de már nagyon szerettem volna babát. Aztán valahogy lenyugodtam a harmadik ilyen hónaptól, és úgy voltam vele, hogy mégis inkább adjuk meg így is az esélyét.
Ez hanyadik ciklusod, hogy tesztelsz? Hány naposak a ciklusaid? Célszerűbb lenne megvárni a menzeszed, hogy ne költsd fölöslegesen a pénzt, vagy beszéld meg a férjeddel a negyedik, ha ennyire szeretnéd, hátha mégis rávehető.
Utolsónak: nem vagyok benne biztos h akarok mèg, de mivel folyton tesztelek ès várom a második csíkot...erre következtetek.
12. Valaszolónak: 3 gyerekes anyakènt azt mondom vèdeketünk eddig is. Mivel jobb gyógyszerrel mèrgezni magam? vagy mű vackot húzni egy nemiszervre. Ezek mind nem voltak règen, mègis általában annyi gyereke lett mindenkinek amennyit tervezett. Orvos orvosi nyilatkozatában és látta
Utolsónak: nem vagyok benne biztos h akarok mèg, de mivel folyton tesztelek ès várom a második csíkot...erre következtetek.
12. Valaszolónak: 3 gyerekes anyakènt azt mondom vèdeketünk eddig is. Mivel jobb gyógyszerrel mèrgezni magam? vagy mű vackot húzni egy nemiszervre. Ezek mind nem voltak règen, mègis általában annyi gyereke lett mindenkinek amennyit tervezett. Orvos nyilatkozta, hogy ez igen is egy vèdekezèsi módszer.
Hát az már biztos, hogy nem egyformán gondolkodunk, mivel egy 16 èves lánynak èn mèg nem ajánlanèk ilyesmit.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!