Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Teszt függö vagyok. Miért...

Teszt függö vagyok. Miért várom mindig hogy két csíkos legyen, mikor már 3 gyermekünk is van és nincs tervben 4?

Figyelt kérdés
Minden ciklus vègèn tesztelek. Magamat sem èrtem. Talán csak az elhatározástól fèlek. A fèrjemmel nem is tervezzük.

2015. ápr. 22. 14:37
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Védekeztek?
2015. ápr. 22. 14:52
 2/23 A kérdező kommentje:
Megszakìtással. De sose estem teherbe, ha nem akartuk. Viszont tudom hogy azèrt ez nem 100%-os.
2015. ápr. 22. 14:54
 3/23 A kérdező kommentje:
Vajon van mèg olyan, aki szintèn minden hónapban megcsinál nèhány tesztet?
2015. ápr. 22. 15:09
 4/23 anonim ***** válasza:

1es vagyok. Hát tényleg nem 100%-os, ugyhogy szerintem ez lehet az oka. Sztem reménykedsz hogy sikerül ugye?

Én spirál és fegigátló mellett is terhes lettem úgyhogy énis gyakran tesztelek, mert már nem bízom semmiben. Nálunk is 3 gyerek van. Én minden hónapban azért nem, de 2-3 havonta bizony ellövök egy tesztet függetlenül attól, hogy megjön a menzeszem.

2015. ápr. 22. 15:11
 5/23 anonim ***** válasza:
29%
Lehet, hogy jönni akar hozzád még egy negyedik, és azt érzed:) Férjed, hogy állna hozzá egy 4.hez? Gondolom annyira nem rsszul, ha megszakításosan vagytok együtt.
2015. ápr. 22. 15:48
 6/23 A kérdező kommentje:
Olyan fura, mert èn is megfogalmaztam már magamban ezt egyszer, hogy talán jönni akar mèg egy baba. De amikor a fèrjemnek mondom azt feleli, hogy szerinte az 5. után is ezt èreznèm.
2015. ápr. 22. 16:27
 7/23 A kérdező kommentje:

A fèrjem azt mondja elèg, de sose lehet tudni...

Igen, valahol remènykedem h sikerülhet így is. De most a munkahelyem is olyan jó. Mèg csak egy ève vagyok ezen a melóhelyen, határozatlan idejű szerződèssel.

2015. ápr. 22. 16:33
 8/23 anonim ***** válasza:
96%
Te nem tesztfüggő vagy, hanem a férjed akarata ellenére teherbe akarsz esni. Ezért nem védekezel rendesen. hogy a végén azt mondhasd, hogy hát becsúszott.
2015. ápr. 22. 16:42
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekvállalás számomra ennél komolyabb. 3 van, védekezés nélkül szóba sem jöhet a szex!!! Nem kockáztatunk!

Döntsétek el, hogy akartok vagy sem 4. gyereket, mert a megszakításnak sok értelmét nem látom. Az nem védekezés.

2015. ápr. 22. 16:51
 10/23 A kérdező kommentje:
Hogy-hogy nem vèdekezek rendesen? Írtam h megszakítással. A fèrjemmel sose vèdekeztünk máskèpp.
2015. ápr. 22. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!