Teszt függö vagyok. Miért várom mindig hogy két csíkos legyen, mikor már 3 gyermekünk is van és nincs tervben 4?
1es vagyok. Hát tényleg nem 100%-os, ugyhogy szerintem ez lehet az oka. Sztem reménykedsz hogy sikerül ugye?
Én spirál és fegigátló mellett is terhes lettem úgyhogy énis gyakran tesztelek, mert már nem bízom semmiben. Nálunk is 3 gyerek van. Én minden hónapban azért nem, de 2-3 havonta bizony ellövök egy tesztet függetlenül attól, hogy megjön a menzeszem.
A fèrjem azt mondja elèg, de sose lehet tudni...
Igen, valahol remènykedem h sikerülhet így is. De most a munkahelyem is olyan jó. Mèg csak egy ève vagyok ezen a melóhelyen, határozatlan idejű szerződèssel.
A gyerekvállalás számomra ennél komolyabb. 3 van, védekezés nélkül szóba sem jöhet a szex!!! Nem kockáztatunk!
Döntsétek el, hogy akartok vagy sem 4. gyereket, mert a megszakításnak sok értelmét nem látom. Az nem védekezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!