Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Reménykedhetek? 29 naposam a...

Reménykedhetek? 29 naposam a ciklusaim de általába már a 27. napon mindig vagy görcsölök vagy van ròzsaszin folyásom. Most a 31. Napomon vagyok. Csináltam 2 jòstesztett tegnap és ma reggel mind a 2 két csikos.

Figyelt kérdés
Nem olyan erős mint a kontroll csik de pozitiv.ma reggel viszon volt egy sàrgàs váladèk ami el volt szineződve kicsit. Azòta semmi. Nem görcsölök. Szerintetek lehet mèg esèlyem. Vagy ez a reggeli annsk a jele h megjön
2014. nov. 28. 12:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem terhes vagy.

Gratula

2014. nov. 28. 12:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért jóstesztet?
2014. nov. 28. 13:36
 3/5 Manka68 ***** válasza:

Tesztelj igazival. Ha baba van, már kimutatja.

Drukk!!!

2014. nov. 28. 17:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Ma reggelre màr meg is jött. Kicsit olyan mintha vizes lenne olyan nagyon vilàgos rozsaszines ki sàrga szinnel. Azèrt irom le mert àltalàban nem ilyen szokott lenni ès nem is görcsölök. Meg fog jönni! Csak mèg kicsit remènykedem. Màsfèlèvet vártunk januàrban kezdjük a kivizsgàlàsokat.
2014. nov. 29. 09:59
 5/5 anonim ***** válasza:
csinálj rendes tesztet. Én is véreztem, akkor, amikor meg kellett volna jönnie, vagyis azt hittem, hogy megjött. Másnapra elmúlt. A beágyazódástól is lehet vérzés.
2014. dec. 1. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!