Ma vagyok a lombik beultetes 12 napján, reggel csináltam egy tesztet, negatív volt! Valaki valami biztato tapasztalatokat írjon nekem! Valami ötletek, remenykedhetek meg?
Szia! Szerintem korai volt tesztelni. Én 14 nap után csináltam, erős pozi lett,
igaz nem lombik beültetés volt!
De szeretném bennem tartani a lelket mert sikerülnie KELL! :)
Csinálj két nap múlva és ha az is negatív lehet, hogy még nem akarja mutogatni magát a pici :) menj dokihoz az a tuti :)
6 hkm
hány napos emriókat kaptál vissza?
Első!! lombiknál nem annyi idös az a magzat mint természetes úton. Természetes fogantatás mellett is sokaknak kimutatja a 10-es erösségű teszt a 10-12. napon. De kérdező ne add fel, ettől még lehet baba, de tény hogy valószinüleg már lehetne halvány csik, ha 10es teszttel nézted.
Van valami tüneted?
Én is ma vagyok Et utáni 12.napon, teszt negatív, elmentem vérvételre, még nincs eredmény..
30-an kaptam vissza 3 naposan őket! Sokaknal olvastam hogy nem mutatta ki meg ilyenkor, de penteken kiderül minden;) bízom benne!!
Tuneteim azok mellfeszules, néha hasszurka mintha megjonne, halkan jelzem meg, mindig pontosan jon meg reggel, és az ma lett volna reggel..... Na mar csak majd 9 hónap múlva jon a következő!
Neked vannak tuneteid??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!