Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Még reménykedhetek? 21napra...

Még reménykedhetek? 21napra nem jött meg, ma 26napra reggel kevés élénk pirosam volt, azóta átt váltott barnásra nem sok van. D

Figyelt kérdés
2014. jún. 16. 10:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Hány naposak a ciklusaid?

Mindenesetre, a vérzés nem jó jel, ha barna, ha rózsaszín!

Teszteltél?

2014. jún. 16. 10:50
 2/11 A kérdező kommentje:
Szia.eddig mindig28napra jött meg,most 2honapja hogy 21napra jött meg,aztan most arra sem hanem ma 26napra..amugy 3napos szokott lenni..de most alig van,a hasam is fájdogal meg hányingerem van:-(
2014. jún. 16. 11:35
 3/11 A kérdező kommentje:
Még nem teszteltem:-(a csalodasoktól kimélem magam:-(
2014. jún. 16. 11:36
 4/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Terhességi tüneteid ilyenkor még amúgy tutira nem lennének!

Azok csak hetekkel később jelentkeznek, ha terhes vagy, de ha megjött, akkor ne hiszem. :(

Bár azért ha nagyon kevés van és el is múlik, akkor egy tesztet megér, de ne éld bele magad.

6 hkm

2014. jún. 16. 11:51
 5/11 A kérdező kommentje:
Nincs tünetem csak a hasam fáj,ami furi mert soha nem szokott se elötte seközben.nem élem bele magam mert mar 8honapja csak csalodok:-(amugy most meg nem volt semmi,az elöbb néztem.köszönöm a válaszod aranyos vagy.te meg vigyázz magadra.:-)
2014. jún. 16. 12:38
 6/11 anonim ***** válasza:

Most attól, hogy két alkalommal 21 napra jött meg, de amúgy 28 naposak a ciklusaid, az nem jelent semmit. Egy nő sem gép, hogy mindig minden hónapban ugyanúgy legyen minden.

Valószínűleg menstruálsz. Ha amúgy sem szokott sok lenni vagy sokáig tartani, akkor most éppen nem 21 és nem 28 napra jött meg, hanem 26 napra.

Nekem amióta menstruálok, van már vagy 15 éve ennek, 22 naptól 30 napig bármikor megjöhet. Az én menzeszem soha nem volt napra pontos.

Amikor babát terveztünk, és letelt a 30 nap, vagyis a leghosszabb ciklusom és még nem jött meg, akkor a 31. napon teszteltem, ami pozitív lett és meg is született már több, mint 3 éve a fiam.

Szóval valószínűleg nem vagy terhes.

De ha úgy érzed, akkor ha elmúlik a vérzésed, akkor tesztelj, ha negatív, akkor azért nagy valószínűséggel nem vagy terhes és ez a menzeszed volt.

Terhességi tünet pedig sok mindennel összetéveszthető, ugyanis egy gyomorrontásnak, vírusos fertőzésnek is vannak bizonyos tünetei, ami tökéletesen egyezik a terhesség tüneteivel. És vannak akik már annyira babát akarnak, hogy sokszor már beképzelnek dolgokat.

Szóval csinálj majd tesztet, az a biztos, de ha negatív, akkor nem vagy terhes.

2014. jún. 16. 13:46
 7/11 A kérdező kommentje:
nem állitom hogy az vagyok,mert magamnak semakarok rosszat az újabb csalódással...csak azt nem tudom ha mensi akkor miért nem rendes vér?mért csak barna és kevés..na mind1 majd kiderül.
2014. jún. 16. 13:56
 8/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Köszönöm, vigyázok magamra! :)

Van némi esély azért, hogy mégis babás vagy, hiszen a barnázás az nem rendes menszi, szóval akár lehetséges, hogy babuci lesz. :) Majd látod...

De kitartás! Ha most nem is jön össze, akkor meg jön egy új ciklus, új esély! ;)

Mielőbbi babásodást kívánok! :)

2014. jún. 16. 16:45
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, én sem azt mondtam, hogy te állítottad, hogy terhes vagy, de ez a pici vér, pár napos barnázás is lehet menstruáció. Én nem tervezek gyereket, van már egy, nem is szeretnénk többet és pont a januári menzeszem volt ilyen, hogy mindösszesen 3 napig tartott és nagyjából kimerült a barnázásban. Sőt, 1 nap volt ilyen, aztán 3 napig semmi, majd 2 napig ilyen és megint semmi, csak a következő hónapban, amikor is a szokott módon jött meg. Persze mivel tudom, hogy egyik védekezési módszer sem száz százalékos, így azért csináltam tesztet, bár rendesen, az aktus elejétől fogva védekezünk gumival, így gondoltam, hogy terhes úgy sem vagyok, de azért csináltam tesztet és nyilván nem voltam az.

Szóval én elhiszem, hogy nagyon szeretnél, meg minden és szurkolok, hogy összejöjjön, de csak azért írtam, hogy semmibe ne éld bele magad, mert amit leírtál, az nem feltétlenül jelent terhességet.

2014. jún. 16. 18:08
 10/11 A kérdező kommentje:
Egyes válaszolónak köszike ari vagy:-)2es én sem úgy írtam hogy sértésnek,meg töled se úgy jött ám átt:-)nem nem élem bele magam:-)új ciklus új remény ahogy egyeske irta:-)csak már tényleg oan szerencsétlennek érzem magam h nem jön ösze:-(
2014. jún. 16. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!