Életem első x-epil tesztje rögtön száradási csíkos lenne? Ilyen szokott lenni ez a fajta teszt, ha negatív? Vagy halványan pozi lenne?
2015. márc. 25. 11:43
1/28 anonim válasza:
Ez sajna tök negatív én nem látok semmit rajta? késik már??
3/28 anonim válasza:
Szerintem az a csik, amire te gondolsz, tul messze van. Nem ott, ahol a teszt csiknak lennie kellene.
5/28 anonim válasza:
Szia!
Én látom a csíkodat, de nekem többször is volt ilyen tesztem, sajnos terhesség nélkül. :( De, azért 2 nap múlva újra tesztelnék, hátha erősödik :)
6/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
Türelmesen várakozunk, valami lesz előbb-utóbb...vagy ez vagy az :)
További szép napot Nektek!
2015. márc. 25. 12:18
7/28 anonim válasza:
Az a baj a kép maga is homályos egy kicsit de kívánom a legjobbakat.. szia
8/28 anonim válasza:
Ha nagyon szeretnék, én is látok valamit, de: ott alapjáraton van egy lapocska, egy csík, ami felszívja a HCG-t, lehet az veri vissza a fényt. Ha keresni kell a csíkot, az nem pozitív. Attól függetlenül persze lehetsz terhes (és szurkolok is, hogy 2, illetve inkább 5 nap múlva ténylegesen pozitív legyen a teszted), de attól még azzal csak gyakran felesleges reményt keltesz magadban. Sok sikert a babához, és ha van kedved, jelentkezz az újabb teszttel.
9/28 anonim válasza:
Én látom halványan még homályosan is..drukkolok
majd irj ha csinálsz màsikat
.3 gyerkőc anyuja
10/28 anonim válasza:
Nem egyértelmű hogy látok-e ott vmit ahol jelöltél nyíllal. Vagy ott van vagy a szemem káprázik már nekem is. De ha ott van akkor pár nap múlva erősebb lesz.
Az egyértelmű csík ami messzebb van az nem az. Gondolom tudod mivel nem oda tetted a nyilat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!