Életem első x-epil tesztje rögtön száradási csíkos lenne? Ilyen szokott lenni ez a fajta teszt, ha negatív? Vagy halványan pozi lenne?
Nem hagyott nyugodni a dolog, így elmentem a patikába és vettem egy Gabrielt
Erre mit mondtok? Én most sem lettem sokkal okosabb, mintha lenne ott valami
Mindkettőnél látni extra halványt, de engem pl. már vagy 4 X-epil csapott így be, nem lett baba.
Mennyi ideje késik? Mennyi idő után jöttek ki ezek a csíkok?
En mind a ketton azonnal lattam a csikot, de hogy baba lenne azt nem tudom biztosan mondani. Nekem az xepil mar nem vart elott par nappal egyertelmu pozi lett, de most tobbszor is becsapott, a gabrielrol
Meg sosem volt tul jo velemenyem 😞
Persze drukkolok, hogy nalad mas legyen, vagyunk mar elegen sajnos a regota tesztelok taboraban, te mem hianyzol onnan 😄😄
szia!! mizu azóta ????
én az x-epilen nem láttam semmit, gabrielen halványan mintha lenne vmi...
Szia!
Módosítom a korábbi hozzászólásomat!:D
Ma reggel pozitívat teszteltem (nem túl erős, de nem is annyira halvány, mint eddig) X-Epillel, most délután kíváncsiságból nyomtam egy Gabrielt is, az is kétcsíkos, viszont extra halvány. Szóval bármi lehet!:)
Tesztelj 2-3 nap múlva újra! (Tudom, hogy baromi nehéz kivárni, de megéri, miután nem kell figyelgetni az időt, mert szépen magától bekúszik a második csík!;))
Hát ezek a mai tesztjeim... :(
Felső vaterás, alsó X-epil.
De mensi még mindig sehol, addig még van remény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!