Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Van már gyermekünk, de a tesó...

Van már gyermekünk, de a tesó nem akar jönni, szerintetek lehet lelki oka?

Figyelt kérdés
Elsőre is vártunk több,mint 2 évet és most a tesóra már 3 éve várunk. Azt mondják lelki okai voltak akkor is és el is hittem,mert 4 inszem után fél évvel spontán fogant meg. Most azt mondják, azért nem jön még,mert a nagy még tudat alatt tagadja,mert akkor majd osztoznia kell a szeretetünkön. Szerintetek van ilyen,hogy mi ilyen balfékek vagyunk, h ennyi évet kell küzdenünk,h családunk legyen?
2015. márc. 14. 15:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
71%

Ebben nem hiszek! Akkor ilyen alapon senki sem akarna a tesó összejönni. Itt vagyunk pl. mi. Nekünk nem a legideálisabb helyzetben jött össze most a tesó. Sok stressz, feszültség stb. és mégis.

Ha nincs szervi bajotok, akkor én azt mondom,hogy nincs ok, csak valamiért várat magára.

2015. márc. 14. 15:40
 2/13 anonim ***** válasza:
Második szülés óta voltatok kivizsgáláson? Barátnőmnek első babája könynen összejött, de a tesó nem akart, kiderült,hogy a császár miatt összenövései lettek amit műteni kelelt,de utána sem sikerült a baba csak műtéti úton, az első babával elvetélt, a következő terhesség sikerült,ikrei lettek. Másik barátnőmnek első baba hamar sikerült, másodikra éveket vártak,semmi szervi oka nem volt amiért ne sikerülne, stresszes volt nagyon, kb 3 év után spontán sikerült teherbeesnie.
2015. márc. 14. 16:36
 3/13 anonim ***** válasza:

Azért lettem lepontozva, mert nem annyira hiszek a stresszben. Hát legyen!

De akkor a háborúk alatt kihalt volna a világ!

2015. márc. 14. 16:57
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet. Nekünk is már van egy gyerekünk, másfél évet vártunk rá, semmi bajunk nincsen. Most szeretnénk másodikat, és már volt egy inszeminációnk, de sajnos semmi.
2015. márc. 14. 19:47
 5/13 anonim ***** válasza:

az is lehet addig még van valami

hallotta olyat, ahol ne jött a tesó, így anyka kölcsönadta az újszülött dolgokat, segített másokon, amikor kapta vissza, mert ki lett nőve, akkor jött a második baba.

érdekes, de az élet kiszámíthatatlan sokszor

én ebben hiszek

2015. márc. 14. 22:40
 6/13 anonim ***** válasza:
*úgy értettem még lehet valami "elvégzendő feladat" a 2. baba előtt
2015. márc. 14. 22:42
 7/13 A kérdező kommentje:
Tavaly kiderült,h IR-em van,június óta szedek merckformint,szeptemberben már rendben volt teljesen. Azóta komolyabban odafigyelünk a peteérésre is. Most elkezdtem használni progikrémet, mert a prog lehetne magasabb azt mondták. Petevezeték átjárhatóságin nem voltam,mert erre is azt mondják, kicsi a valszínűsége. Igazából sokáig voltam én is úgy,h nem tudtam elképzelni,h másik gyereket is tudom majd ennyre szeretni. De most már nagyon várom,h jöjjön. A lányunknál napi szinten téma a kistesó,azt mondják a gyerekek érzik. Járok egy meditációs hókuszpókuszra és azt mondja a csaj,h közelemben van egy kislélek. ???
2015. márc. 15. 15:00
 8/13 A kérdező kommentje:
3. Miért mentetek inszemre?
2015. márc. 15. 15:01
 9/13 Manka68 ***** válasza:

Én sem hiszek a lelki okok szövegben. Inkább abban hiszek, hogy olyan problémája van a párnak, amire nem vizsgálták őket, vagy nem tudják a dokik sem, hogy gondot okozhat. Ti még vizsgálatokon sem voltatok, addig pedig kijelenteni, hogy lelki okai vannak a sikertelenségnek, eléggé merész dolog. Annyi minden történhetett a szervezetetekkel az első baba óta! Maga a terhesség is, a szülés, vagy későbbi betegségek, bármi okozhat problémát! Egy gyulladás elég lehet, hogy elzáródjon a petevezeték, borulhatott a pajzsmirigyed, az anyagcseréd, a párodnak is lehet azóta rosszabb a spermaminősége, szóval tényleg bármi lehet a sikertelenség oka. :-(

Én a helyetekben biztos nem várnék a csodára, hanem elmennék kivizsgálásra, minél alaposabbra.

2015. márc. 15. 17:14
 10/13 A kérdező kommentje:
Lehet, nem részleteztem, de voltunk mindketten kivizsgálásokon.
2015. márc. 16. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!