Van már gyermekünk, de a tesó nem akar jönni, szerintetek lehet lelki oka?
Ebben nem hiszek! Akkor ilyen alapon senki sem akarna a tesó összejönni. Itt vagyunk pl. mi. Nekünk nem a legideálisabb helyzetben jött össze most a tesó. Sok stressz, feszültség stb. és mégis.
Ha nincs szervi bajotok, akkor én azt mondom,hogy nincs ok, csak valamiért várat magára.
Azért lettem lepontozva, mert nem annyira hiszek a stresszben. Hát legyen!
De akkor a háborúk alatt kihalt volna a világ!
az is lehet addig még van valami
hallotta olyat, ahol ne jött a tesó, így anyka kölcsönadta az újszülött dolgokat, segített másokon, amikor kapta vissza, mert ki lett nőve, akkor jött a második baba.
érdekes, de az élet kiszámíthatatlan sokszor
én ebben hiszek
Én sem hiszek a lelki okok szövegben. Inkább abban hiszek, hogy olyan problémája van a párnak, amire nem vizsgálták őket, vagy nem tudják a dokik sem, hogy gondot okozhat. Ti még vizsgálatokon sem voltatok, addig pedig kijelenteni, hogy lelki okai vannak a sikertelenségnek, eléggé merész dolog. Annyi minden történhetett a szervezetetekkel az első baba óta! Maga a terhesség is, a szülés, vagy későbbi betegségek, bármi okozhat problémát! Egy gyulladás elég lehet, hogy elzáródjon a petevezeték, borulhatott a pajzsmirigyed, az anyagcseréd, a párodnak is lehet azóta rosszabb a spermaminősége, szóval tényleg bármi lehet a sikertelenség oka. :-(
Én a helyetekben biztos nem várnék a csodára, hanem elmennék kivizsgálásra, minél alaposabbra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!