Már van két gyermekünk én nagyon szeretnék harmadikat, de a párom hallani sem akar róla. Mostanában sokat vitáztunk ezen, már a válás is szóba került. Adjatok tanácsot, mit tennétek a helyemben?
Szerintem 2 is bőven elég. És minek úgy bevállani egy másikat, ha a párod nem akarja úgy igazán, szívből?
A válás is felmerült... kitudja mi lesz a 2 gyerekkel... ilyenkor egy harmadikat? Normális vagy?!
Ne haragudj, de szerintem ha a párod nem akarja nincs értelme erőltetni a dolgot. Próbáld meg helyrehozni a kapcsolatotokat inkább és egyelőre legyetek így 4en boldogok.
Egy 3. gyerek miatt elvalni? Szerintem amugy is eleg a 2, en 2 parti vagyok, de ahol mindketten orulnek egy 3. babanak, az ok. De igy?
Es ha elvalnatok, nem sajnalnad a masik ketto gyereket, es mindent? Orulj ennek a 2 gyereknek, szerintem ez is eleg, es tudod, valaki meg egyetlen manoert is a csillagokat lehozna az egrol!(tudom ez enyhe vigasz neked) Nem szabad ennyire elegedetlennek lenni, gondolom egeszseges a 2 gyerek, orulj ennek, es adjal halat a sorsnak. Biztos az anyagiak is rendben vannak, ha ennyire bemernel vallalni meg egy 3. babat is. De amugy van segitseged? Azert 2 gyerekkel se annyira konnyu, meg egy 3.! Felejtsd el! Plane igy, hogy a ferjed teljesen ellenzi.
Ne legyel elegedetlen, nem szabad, kesobb visszautne a problema, hidd el, visszakapnad a sorstol, hogy elegedetlen vagy!
Szia!
Szerintem örűlj a két gyermekednek!Én mindent megtennék azért,hogy legalább egy legyen!Biztos megvan a miértje miért nem szeretne a férjed most egy harmadikat!Aztán lehet idővel meggondolja magát!Ne erőltesd mert az nem jó!
Így négyen is lehettek boldogok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!