Van már gyermekünk, de a tesó nem akar jönni, szerintetek lehet lelki oka?
Figyelt kérdés
Elsőre is vártunk több,mint 2 évet és most a tesóra már 3 éve várunk. Azt mondják lelki okai voltak akkor is és el is hittem,mert 4 inszem után fél évvel spontán fogant meg. Most azt mondják, azért nem jön még,mert a nagy még tudat alatt tagadja,mert akkor majd osztoznia kell a szeretetünkön. Szerintetek van ilyen,hogy mi ilyen balfékek vagyunk, h ennyi évet kell küzdenünk,h családunk legyen?2015. márc. 14. 15:28
11/13 Manka68 válasza:
Azt írtad, nem voltál átjárhatóságin. Pedig ez alap lenne.
12/13 A kérdező kommentje:
Voltam átjárhatóságin az első gyermek előtt, mert inszemre jártunk, azt nem csinálják meg a kivizsgálás nélkül. Minden rendben volt. De most még nem voltam, mert a dokik szerint kicsi a valószínűsége, hogy az lenne, spontán szültem és azóta sem volt semmi bajom. Már el akartam menni fizetősre, de lebeszéltek róla.
2015. márc. 19. 14:12
13/13 Manka68 válasza:
Ez nem igaz, bármikor elzáródhat...
Én lombikok előtt voltam átjárhatóságin. Az egyik oldal oké volt, a másikat nyitották. Az utolsó lombik előtt megint elküldtek, addigra megint nyitni kellett volna, de nem lehetett. Jelenleg mindkét petevezetékem elzáródott. Pedig nem történt közben semmi...
Ennyit a valószínűségről. Keress másik dokit, aki tényleg foglalkozik veletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!