Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kedves babára vágyók! Elolvasn...

Kedves babára vágyók! Elolvasnátok?

Figyelt kérdés
Sziasztok "sorstársaim"!:) Gondolom sokan vagytok itt akik nagyon-nagyon vágynak már a babára egy ideje és túl vannak egy jó pàr negatív vagy pedig azon a szemét alattomos reményeketkeltő "szellemcsíkos" teszten. Nekünk ez volt a 7.sikertelen hónapunk (tudom nem sok) de ezalatt a 7 hónap alatt azok a bizonyos "fentiek" nagyon vicces kedvükben lehettek mert egy jó párszor szépen pofára ejtettek, le is írom nektek.. Tavaly augusztusban több év védekés után a férjemmel eldöntöttük, hogy kisbabát szeretnénk, egyébként én már előbb is álnodoztam róla, hogy alig várom, hogy anya legyek, de sajnos nem voltak még meg a kellő körülmények :( Szóval.. gondolom nem csak én gondoltam úgy, hogy majd biztosan pikk-pakk teherbeesek, első, második, harmadik, negyedik hónap oké nem jött még össze gondoltuk semmi gond nem stresszelünk rá majd jön amikor akar, de persze én minden hónapban ellőttem egy tesztet, hogy hátha...de persze mindig negatív lett és én a full negatív teszten keresgéltem ide oda forgatva mindenféle fények alá tartva a 2.csíkot mint valami idióta.. aztán ezt meguntam és megbeszéltem magammal, h nem tesztelgetek többet mert már röhejes vagyok.. Oké.. jött a következő hónap.. egyébként azt leírom, hogy ugyanúgy éltem az életem dolgoztam, társasági életet éltem nem ezen agyaltam folyamatosan, de amikor jött a mensi ideje valahogy megőrűltem 1-2 napra.. Elérkezett az 5.hónap, hurrá késik 3 napja, de nem teszteltem mondtam, hogy várok.. 5 nap késés után reggel korán fürdőszoba..elő a kis tálka belepisilek teszt belemárt... leteszem..várok.. negatív.. talán az egyik legkiábrándítóbb érzés a negatív teszt látványa egy olyannak aki ennyire nagyon vágyik egy babára.. aztán 2 nap múlva megint negatív..mondogattam magamnak, hát lehet késői peteérés vagy mèg csak egyszerűen nem mutatja de az is lehet, hogy sz*r ez a hülye teszt.. 2 nap múlva megint negatív.. Na jó nem tesztelgetek elegem van! De hát nekem nem szokott késni ki mád lehet, ha nem baba? Elmentem a dokihoz..hát baba nem volt petefészek ciszta viszont igen :( Nem jól repedt meg a tüsző.. aztán Hála istennek 2 nap múlva meg is jött és a ciszta felszívódott semmi gond.. egy kicsit kiborultam.. de nem baj, jön a köv.hónap és nem fogok a témán pörögni mert, hogy állítólag ha valaki"rágörcsöl" nem sikerül..elterelem a gondolataimat, lefoglalom magam..így is tettem.. a fèrjemmel elmentünk wellnesezni kikapcsolódni és szinte alig volt eszembe ez a dolog.. jött a mensi ideje de el is felejtettem még azt is mert nagyon sokat dolgoztam észbe kaptam, hogy megint késik 5 napja.. megijedtem, hogy újra ciszta van a dologban.. de..sokat szeretkeztünk romantikáztunk lehet, hogy az a wellnes hètvége ilyen jót tett?:D Vettem is egy tesztet, hazamentem elővettem a szokásos kis tálkámat..pisi-teszt belemárt-leteszem.. kimentem addig mert pont megjött a férjem.. 10 perc múlva vissza mentem ránéztem..úúúristen!! Pozitív!! Annyira de annyira boldogok voltunk.. a biztonság kedvéért másnap is csináltam egyet az ia pozitív lett.. a világ legboldogabb emberének éreztem magam.. Aztán..eltelt 3 nap és valami azt súgta, hogy csináljak még egy tesztet.. így is tettem.. ugyanazzal a teszttel ugyanabban az időben csináltam és a csíkom láthatóan halványabb lett..nagyon megijedtem, de mondogattam magamnak h nincs semmi baj csak én vagyok a hülye mi a francnak ennyit tesztelni.. nem is mondtam senkinek ezt.. nagyon boldogok voltunk, anyukámnak és anyósomnak már el is újságoltuk a hírt, hatalmas volt az öröm. VÉGRE! Én is édesanya leszek! De közben ott motoszkált a fejemben az a hülye halvány teszt.. hát.. nem is hiába.. mivel pàr nap múlva éjszaka iszonyat görcsökre ébredtem és elöntött a vér :(((( Bementünk a kórházba, elvetéltem :(((( 5 hetes volt az angyalkám és itt hagyott minket :'(:'( Egy világ dőlt össze bennem.... azt mondtam elég!! Nem akarom ezt.. :( nagyon-nagyon kivoltam úgy éreztem egy hatalmas pofont kaptam az élettől és hogy a jövőképemet, azt hogy pár hónap múlva a karjaimba tarthatom az én kincsemet mintha darabokra tèpték volna.. :( Aztán összekaptam magam, nyugtatgattam magam; h biztos volt oka és h az élet megy tovább majd hamarosan sikerül és, hogy legalább meddőség kizárva mert, hogy teherbeestem.. ez volt a 7.hónapunk most ott tartunk, hogy a vetélés óta eltelt 2 hónap és a ciklusom nem akar visszaállni és most is 10 nap késèssel jött meg ami engem újra becsapott mert csináltam tesztet és egy "gyönyörű szép" szürke szellemcsíkos lett ami ismér reményeket keltett bennem :( Ma reggel pisilésnél a wc papíron a vér.. hihetetlenül kiábrándító érzés..:( Szinte már csodálom azokat a nőket akik teherbeesnek és szülnek.. sokszor úgy érzem én kèptelen leszek erre kevés vagyok ehhez!:( úgy érzem talán nekem sosem lesz gyerekem??!! Lehet, leírva olyan semmisnek látszik viszont én nagyon nagyon nehezen éltem és élem meg.. és ez a 7 hónap éveknek tűnik visszagondolva :( Hogyan fogom elhinni ha tènyleg terhes leszek, mert hogy teszteket tuti, hogy látni sem akarok :( És a mensi késésnek sem hihetek már.. :( Sokszor nem érzem magam nőnek, hogy nem tudok teherbeesni és kihordani egy gyereket..
2015. ápr. 5. 02:35
1 2 3 4 5
 31/43 anonim válasza:

[link]

Ez lemaradt.. :)

2015. ápr. 14. 16:04
 32/43 anonim válasza:
Lehet h hamar orultem....volt egy ki barnaras este. :( vagy lehet h ez beagyazodas vege?
2015. ápr. 14. 22:04
 33/43 anonim ***** válasza:
Hanyadik dpo-n vagy?
2015. ápr. 14. 22:06
 34/43 anonim válasza:
13.dpo
2015. ápr. 14. 22:27
 35/43 anonim válasza:
Es magas a testhom reggel este. 2 napja reggel 37.3mat mertem az is emelkedni latszott
2015. ápr. 14. 22:29
 36/43 anonim ***** válasza:

Menj el minel elobb orvoshoz.

Lehet, hogy csak progeszteronpotlas kell, viszont az nagyon fontos.

Az is lehet, hogy hematoma, akkor pedig pihenned kell.

Ne gondolj a legrosszabbra. Szepen erosodott a teszted.

2015. ápr. 14. 22:33
 37/43 anonim válasza:
Felhivtam es irt fol nekem crinone gelt amit a gyogyszertaros megrendelt es csak holnap este lesz meg. Szep kilatasok. Nem nezett meg mert meg ugyse latna semmit. Jovoheten lesz ultrahang. Delutan csak 1x volt pici halvany barna a papiron. De semmi gorcsom nincs. Mondjuk tunetem se nagyon. Azt hiszem veszek tesztet h erosodott e csikom. Ha nem,akkor tudjuk mi lehet.... :/
2015. ápr. 15. 19:59
 38/43 anonim ***** válasza:

Ne tesztelj, csak stresszeled magad.

Ha mar kezd alabbhagyni a barnazas, az jo.

Uh-n meg megnezhette volna a doki, hogy nincs-e hematoma.

2015. ápr. 15. 20:32
 39/43 anonim válasza:
Sziaszok,szepen elmult a barnazas kb 3 nap alatt. Lehet csak averzest "jelkepezte". Se gorcsok fe fajdalom. A cicim elkezdett kemenyedni es kicsit erzekeny.Remeljuk minden rendben lesz az elso ultrahangon. 29.szerda.kerek 7 hetesen. Ha erdekel barkit szivesen megirom mi volt.Ha nem,minden jot kivanok nektek,mielobbi babaaldast. Agi
2015. ápr. 19. 08:27
 40/43 anonim ***** válasza:
Persze, engem érdekel! :-)
2015. ápr. 19. 18:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!