Elolvasnátok az elméletemet? Lehet hogy így történt? Lett valaki így terhes?
lehet
tesztelj
meglehet kétszer volt ovud tudod egyzser jobb petefészek , máskor bal petefészek készül befogadni. igy nem kizárt
tessék vegyél tesztet.
ha pedig negativ irány az orvos mert akkor meg vagy fázva nme kizárt a kismedencegyulladás ami veszélyes is lehet
Minden lehet, a nagynéném csak mensi alatt esett teherbe évekig tartó prőbálkozás után orvos javasolta prőbának 40 évvel ezelőtt. 3 gyereke lett így, akkor amikor akarta, pedig az elsőre 5évig vartak mire íyg összejött.
Ritka, de van ilyen.
Viszont ha a teszt negatv, akkor is irány az orvos, mert sok mas dologtólis lehetnek ilyen tüneteid ami nem feltétlenül jó dolog
Várok pár napot, aztán tesztelek.
Amúgy az első terhességemnél még nem volt pozitív a teszt, de már hánytam (tartott a 20. hétig)
Majd kiderül :)
Hát nem birtam várni, teszteltem. Látok rajta a második csíkot. Halványan ugyan de ott van. Azért ismételek pár nap múlva.
És mégis lehetséges :) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!