Ha terhes vagyok, már úgy kezdem, hogy baj van?
Figyelt kérdés
Szeretnék babát.Tudom mikor volt peteérésem és mikor lehetett a beágyazódás.És akkor görcsölt 1-2napig a hasam és abbamaradt.Közben mondhatni csak wc-zés után törlésnél barnás,néha kicsit véres.Azt hittem előbb megbetegszem,de eddig semmi.Hétfőn kell megjönnie,tudom még van idő,csak az a furcsa,hogy már nem görcsölök.És itt aggódom,ha terhes vagyok,tudom nem jó a barnázás,vérzés.Nagyon korai még tesztelni,doki tud erre gyógyszert úgy tudom-tapadást segítőt?.Bocs,nem nagyon vagyok otthon ebben a témában.Ha valaki valamiben tapasztalt,írna?Előre is köszi2015. márc. 6. 21:43
1/5 anonim válasza:
ha barnázás vana z még minden lehet várd a nem várta napot és másnap tesztelj csak
2/5 anonim válasza:
A papíron a beágyazódás miatt lehet barna, akár véres folt.. ( beágyazódásos vérzés)
De miért betegednél meg? Miből gondolod, hogy betegség?
3/5 A kérdező kommentje:
A betegséget a menszeszre értem.Azt hittem a görcsök miatt előbb megjön.
2015. márc. 7. 12:33
4/5 anonim válasza:
Nem biztos hogy a beagyazodast érezted. De ha igen, utána elhulnek a görcsök. Én pont ugy tudtam, hogy véget érhetett a beagyazodas és rá 3 nappal valoban pozi lett a tesztem.
5/5 anonim válasza:
Uhhh bocsi... Sosem hallottam így.. Fura "betegségnek" nevezni valamit,a mi éppen azt jelenti, hogy egészséges valaki..
Így sokkal értelmesebb a kérdésed, hogy tudom mit írsz :)
Mindig tanul az ember
2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!