Kezdem úgy érezni hogy nem is vagyok terhes.7. hetes és 3 napos vagyok, és egyátalán nem fáj a cicim. Pár hete volt hogy viszketett meg szúrt de azóta semmi. Nem is nőtt csak 1-2 kék ér van rajta. Baj lehet a babával?
Figyelt kérdés
Néha van csak hogy szédülök, de a nagy fáradtság még a hétvégén volt, aztán most jobban vagyok. De a vérnyomásom 97/67 körül mozog szóval alacsony. Émelygés vagy hányinger csak nagyon ritkán van. Egyedül 1-2 kajától való undor van, méghozzá azoktól amiket szerettem.2008. szept. 3. 08:03
1/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat, a terhesség-hez akartam írni!
2008. szept. 3. 08:05
2/7 anonim válasza:
Szia! Ne aggódj! Azért, mert nincsenek folyamatosan kellemetlen tüneteid, attól még terhes vagy. Fog még fájni aza cici, hosszú a terhességi idő! No meg nem is azonnal duzzad meg.
3/7 anonim válasza:
Nekem is ilyen (sőt !!!)a vérnyomásom 92/50..
Ha nem indul be a hányós korszak, lehet meg is úszod, akkor a 12-14. hétig nem is fogod észrevenni a terhességed..kis puffadás lehet,esetleg nőhet a fáradtságod is..meg ha jön a hányinger, akkor az, de ne aggódj,lehet megúszod a rossz tüneteket.
A melled később fog nőni jobban és majd akkor eresedik is,,kb 16 héttől.
üdv.:25 hetes kismami
4/7 anonim válasza:
Ezek a tünetek, nem mindenkinél jelentkeznek.a hasad nem nőtt? az nem is fog még egy darabig. kb a 4. hónapban fog egy kicsit megemelkedni, aztán onnantól kezdve lesz látványos a dolog.Vannak olyanok, akiknek teljesen rendszertelen a mensiük, és csak akkor veszik észre a terhességet, ha már mozog. ne aggódj, örülj neki, hogy ilyen jól viseled. én 5 hetes terhes vagyok, és a mellfeszülésen kivül semmi bajom nincs.Nyugi..:))
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megynyugtató válaszokat. A haspuffadás, az van. Remélem is hogy minden rendben. Jövöhéten megyek újra dokihoz. Már nagyon várom hogy megnyugodjak!
2008. szept. 3. 08:49
6/7 anonim válasza:
Szia. Én amíg nem éreztem mozogni a babát, mindig azzal kergettem őrületbe a családom, hogy biztos baj van, mert semmi tünetem nincs. Azóta sincs, csak néha egy kis derékfájás, na meg persze a hízás. Viszont most meg az aggaszt, hogyha nem érzem mozogni egy pár órát a babámat, úgyhogy nyugi, mindig van mit idegeskedni. Ez nem lesz máshogy akkor sem, ha meglesz a baba. Szép babavárást! 28 hetes pocakos.
7/7 anonim válasza:
szia, én amíg nem éreztem mozogni a babámat, a fáradtságon kívul semmit sem éreztem. A tunetek csak általánosak, nem baj az, ha nem nehezítik meg a mindennapjainkat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!