Kedves babára vágyók! Elolvasnátok?
Elolvastam a tortenetedet.kicsit pityeregtem is. Nem tudom leirni az en tortenetemet,mert 12 ev varakozas volt,rament a hazassagom is. Sok negativ tesztet porgettem-forgattam en is. Volt siras,amikor halvanyodo tesztet lattam. Volt,hogy csak ugy elmultak a tuneteim.mint amikor fellebben a kod,olyan bantoan tiszta lett az agyam. Rengeteg magnezium,szazliterszamra palastfu tea, vodornyi mastodynon. Voltak eros gorcsok,volt varatlanul erkezo verzes. Sok-sok remenykedes,millio kerdes,mit csinalok rosszul?
Egy valamiben voltam biztos mindig es vagyok ma is:nem volt itt az ideje. Erosen hiszem,hogy minden okkal tortenik,csak mi nem ertjuk,talan nem akarjuk erteni,valahol az agyunk-szivunk egy elrejtett zugaban ott a ketseg a kapcsolattal,a gyermekkel,a multunkkal,a jovonkkel vagy az onazonossagunkkal kapcsolatban valami. Esetleg tortenni fog valami,amit elore nem lathatunk,de emiatt nincs itt az ido.
Ejjel fel negy van.most a munkahelyemrol irok.mindjart husvet. A babam a hasamban 5+6 napos. Az orvos szerint jol vagyunk,bar igazan eros fajdalmaim vannak. Kicsit aggodom a picur miatt,de valahogy ugy erzem,sikerult tullepnem azokon a gatakon,amik eddig megakadalyoztak,hogy edesanya legyek,es amikrol nem vettem korabban tudomast. Szoval ez a baba most rendben lesz.
Kivanok neked is sok erot,kitartast,es mielobbi gyermekaldast.
Kedves kérdező! Én is elolvastam. Így a 12dik sikertelen hónap után.....pityeregrem is. Úgy mint mikor tegnap megint megjött.
Én azért érzem magam még nyomorultabbúl, mert van már egy 8 évesem..... A mostani párommal viszont nem akar összejönni. Pedig sokkal jobb és kiegyensúlyozottabb kapcsolat ez....
Nem tudom mi a "titka" .....mikor döntenek úgy az égiek, hogy jöhet végre? Párom 10 évet töltött egy kapcsolatban, ahol csak ámitás volt a nő részéről. Nem érdemelné már meg h apa lehessen? Vagy csak én nem vagyok képes ezt megadni Neki?? Ezt az első válaszolónak írtam főleg.
Sajnálom a baba elvesztését, tényleg csak annyit tudok írni, hogy kitartás, és hit! Sose add fel, kérlek! Mi nők hihetetlenül erősek vagyunk ám! (Igaz most is bőgők). De túl leszünk rajta és összeszedjük magunkat!
Csak tudnám, hogy nem kell már rágölcsölni.....
Kitartás!
Nekem a 8. hónapban jött össze, amikor elmentünk nyralani, nem figyeltem peteérést, nem tudtam mikor kéne megjönnie, már gyanús volt, mintha meg kellett volna jönnie. Valószínű a segít, ha beveszed a lesz@rom tablettát. És nem csak mondod, tényleg sikerül legyőzni.
Egyébként meg lépj a tettek mezejére, vizsgáltasd ki magatokat, lehet, hogy van valami gond, és hiába vártok a csodára. Keress egy normális orvost, kezdj el sportolni, az is nagyon sokat segít.
Én is végigolvastam a történetedet és nagyon sajnálom. Sz@r lehet, ha valaki ennyire vágyik egy babára. Nekem a 4. hónapban összejött és tényleg igaz, hogy ha nem foglalkozol vele, akkor lesz jó. :-)
Könnyen beszélek, hogy: tereld el a figyelmed, ne görcsölj rá, ne foglalkozz vele, úgyse lehet megcsinálni.
7 hónap még igazán nem sok, főleg hogy ha levonjuk a 2 hónapot (mert ugye egy vetélés után csak kell regenerálódni).
Sok sikert!
Kedves kérdező! Mintha az én történetem írtad volna le. Szintén 7 hónap, vetélés.
Személy szerint én akkor "őrülök" meg, amikor a menzesz ideje esedékes. Megfogadom, hogy nem veszek több tesztet, mégsem sikerül betartanom.
Drukkolok, hogy a 8-ik hónap sikeres legyen :)
Kedves kérdező, sajnálom, ami Veled történt, de ne add fel! El fog jönni a Te időd is.
Nekünk 4 év ment el védekezés nélkül. Úgy nézett ki velem van a baj, endometriózis gyanút plusz cisztákat mondott az orvos, meg hogy lehet, hogy kellene egy laparos műtét, hogy szétnézzenek odabent. Na ettől én kellőképpen megijedtem, még 4 év babavárás után is inkább a műtéttől féltem. :) Úgy döntöttünk, várunk még egy picit, pár hónapot nem foglalkoztunk a dologgal, a párom is letette a cigit végleg, és éltük az életünket. Abszolút nem gondoltam a babára, sem a terhességre, és akkor december végén egyszer csak 5 nap késés után pozitiv lett a teszt. :) Sokkot kaptam, sirtam és nevettem egyszerre, nem akarta elhinni.
Szóval lehet ebben a nem rágörcsölésben valami. :) Nálam az volt, hogy jobban megijedtem egy műtét lehetőségétől, hogy inkább egy időre a teherbeeséssel sem foglalkoztam - ez jót tett. :)
Kitartás, 7 hónap még nem a világ - tudom Neked az, de jönni fog a baba, ha jönni akar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!